Sportul care l-a salvat pe Robin Williams. Îl ținea departe de droguri și alcool!

Există mulți comici talentați pe lume, dar a existat doar un singur Robin Williams! Actorul a fost, cu siguranță, unul dintre cei mai amuzanți oameni de la Hollywood, care a reușit să ne aducă zâmbetul pe buze de fiecare dată când îl urmăream prin filme sau pe scenă.  

image

După cum ne putem închipui deja, viața comicului de mare succes n-a fost numai lapte și miere. De fapt, talentatul actor s-a luptat ani la rând cu dependența de alcool și droguri. Din fericire, Robin a reușit să renunțe la alcool chiar înainte ca fiul lui să se nască și după ce și-a pierdut prietenul drag, John Belushi. Cum a reușit să se lase de băut? Cu ajutorul unui hobby surprinzător!

În timp ce lucra de zor la filmul „Mork & Mindy”, Williams consuma în neștire atât droguri, cât și alcool. De fapt, s-a luptat cu aceste dependențe decenii întregi înainte de-a reuși să scape de ele. Și, ca să-i fie mai ușor să-și mențină abstinența, s-a apucat de ciclism.

„Bicycling” ne informează că actorul a luat acest sport foarte în serios și a investit bani frumușei în echipamentul necesar practicării lui. Faimosul comic devenise un mare admirator al competiției Tour de France și a dezvoltat, de-a lungul timpului, o relație apropiată cu campionii la ciclism Lance Armstrong și Greg Lemond.

ABC News a stat de vorbă cu partenerul lui de ciclism Tony Tom, care deține magazinul sportiv pe care Robin îl frecventa. Acesta a precizat că William i-a spus că „ciclismul este o evadare pentru mine” și că acest sport „a reușit să-mi salveze viața având în vedere că e mult mai bun decât cocaina”.

Din păcate, Robin Williams s-a sinucis pe 11 august 2014, însă a lăsat în urma sa o carieră strălucitoare. Anul acesta, colecția lui de biciclete a fost scoasă la licitație, echipamentul său sportiv fiind vândut cu peste 600.000 de dolari. Banii strânși au fost donați Fundației Atleți cu dificultăți și Fundației Christopher și Dana Reeve, două organizații la care regretatul star hollywoodian ținea mult.

Foto - ShutterstockRecente

înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg
Regina înmormântare pălărie accesoriu jpg
Stranepotii reginei elisabeta jpeg
Marlyn Monroe si Frank Sinatra foto profimedia 0697582301 jpg
Se va schimba viaţa prinţului William şi a familiei sale  Sursa foto Instagram Kensingtonroyal jpg
omagiu adus reginei Elton John regina înmormântare Sursa foto  Shutterstock jpg
Vedete certate cu apa si sapunul, foto shutterstock jpg