Căsnicie fără sex. „M-am simțit umilită să dorm în sufragerie”

30 iunie 2023   Viață de vedetă

Primul mariaj al jurnalistei americane Kathie Lee Gifford a fost unul… aparte. N-a existat niciun gest de intimidate între cei doi soți.

Kathie Lee Gifford, fostul moderator al emisiunii de succes „Today Show”, a avut o căsnicie de durată cu Grank Gifflord, care s-a stins din viață în 2015, la 84 de ani. Cei doi fuseseră căsătoriți timp de aproape trei decenii și viața lor împreună nici că putea fi mai bună și mai frumoasă. Însă, înainte de această relație minunată, vedeta americană mai fusese măritată o dată. Paul Johnson a fost primul ei soț, un compozitor talentat care i-a stat alături din 1976 până în 1983.

Vorba vine „stat alături”, pentru că Paul prefera să-și păstreze distanța față de soția lui. „Adevărul e că era o căsnicie doar în mod oficial, doar legal”, a dezvăluit Kathie în autobiografia ei „It's Never Too Late: Make the Next Act of Your Life the Best Act of Your Life”. „Cu toate că eram soț și soție, pe noi doi ne lega un singur lucru – credința noastră”, a continuat aceata. Dar un bărbat și o femeie au voie să devină intimi dacă sunt căsătoriți, nicio religie nu le-ar interzice asta. Cu toate astea, în cazul lor n-au existat momente de pasiune în dormitor…

„Am fost virgină în noaptea nunții mele cu Paul și m-am considerat tot virgină și la cici ani de la nuntă, când el m-a părăsit. E complicat să explic de ce am stat atât de mult într-o căsnicie fără sex. Un lucru e clar – n-aș mai face-o niciodată acum!”, a scris ea în cartea sa.

„Dar, la acea vreme, divorțul nu era văzut cu ochi buni, nimeni din familia mea nu era divorțat. Am crezut că Dumnezeu ne putea vindeca mariajul nostru și mă rugam în fiecare zi să facă asta. Înainte de-a ajunge la altar, Paul mi-a mărturisit că și el era virgin”, a dezvăluit jurnalista. Însă, în loc să trăiască momente de vis împreună după nuntă, Johnson a alungat-o pe ea din dormitor.

„După nuntă, el n-a mai vrut să aibă nimic de-a face cu mine. Nimic. Eu eram încântată că începusem o nouă viață alături de cineva, dar el nu simțea la fel. Ajunsesem să mă simt umilită că dormeam în sufragerie!”, a adăugat Kathie.

Vedeta TV a recunoscut că ea și primul ei soț „n-am fost niciodată intimi cu adevărat” și, până la divorț, ajunseseră să nici nu-și mai vorbească. La 20 și ceva de ani, prezentatoarea TV s-a simțit cumplit din cauza respingerii soțului ei.

„Eram distrusă emoțional pentru că eram o femeie respinsă după ce mă păstrasem pentru el atâția ani”, a explicat ea în People. „Și eram dezamăgită și spiritual pentru că îl rugam pe Dumnezeu să mă ajute în privința celui pe care nici nu-mi place să-l numescd fostul meu soț, pentru că nu era așa ceva…”, a continuat pe același ton dezamăgitor.

În momentul în care el a decis să renunțe la mariaj, ea n-a fost dezamăgită, dimpotrivă: „Am fost ușurată! Putem să ne jurăm unul altuia orice, dar, când vine vorba de fapte, dacă cei doi acționează diferit, nu funcționează relația. Eu eram atunci plină de speranță că-mi voi găsi iubirea adevărată după acel eșec marital”. Și așa a fost!

Foto - Shutterstock

Mai multe