Robbie Williams: „Nu mai există sex după nuntă!”

Cântărețul britanic și soția lui, Ayda Field, sunt mai mult colegi de cameră și mai puțin soț și soție, având în vedere că abia dacă mai e vreo activitate la ei în dormitor. Cum de s-a ajuns aici?

image

Pentru situația „dezastruoasă” în care se află acum mariajul său, fostul membru al trupei Take That dă vina pe lipsa lui de libido după ce a renunțat la injecțiile cu testosteron, lucru care i-a adâncit și mai mult depresia.

Într-un interviu comun oferit celor de la The Sun, vedeta de 49 de ani și partenera lui de viață susțin că „suntem de acord” când vine vorba despre intimidate și sunt mulțumiți amândoi cu lipsa de activitate din dormitorul lui.

„Toată lumea știe că nu mai există sex după nuntă. Pur și simplu, așa stau lucrurile. Am luat testosteron o vreme, dar am renunțat, pentru că eu sunt un dependent. Ajunsesem că am niște umeri lați și să arăt la un paznic. Nu arătam deloc bine!”, a declarat Robbie în The Sun.  

„Dar sexul de care am avut parte cât luam eu testosteron a fost incredibil! Făceam sex tot timpul. Nu ne mai săturam. Asta ne-a demonstrat cât se mult suntem, de fapt, interesați unul de altul. Cât am luat testosteron, nu ne puteam ține mâinile departe unul de altul”, a continuat Williams să povestească.

„Mi-e dor de asta! A fost o perioadă haioasă din viața noastră! Câteodată Ayda vine la mine pe canapea și-mi zice că ar trebui să facem sex, dar eu stau, pur și simplu, acolo și mănânc o prăjitură. Câteodată încercăm…”, a adăugat Robbie Williams.

Robbie Williams  Instagram jpg

„Intimitatea e partea importantă, însemnată a iubirii. Noi suntem fericiți așa!”, a ținut să adauge și actrița de 43 de ani, care s-a măritat cu starul pop în 2010. Cei doi soți au împreună trei copii, pe Theodora, de 10 ani, pe Charlton (8 ani) și pe Coco, (4 ani).

Recent, cântărețul britanic s-a pozat la bustul gol pe rețelele sociale și a dezvăluit că lupta lui cu kilogramele este constantă. Robbie a vorbit, de-a lungul timpului, deschis și despre dependența sa de mâncare și droguri, adăugând recent că a ajuns să se accepte așa cum este.

„Am slăbit, dar lupta cu kilogramele este nesfârșită. Înăuntrul meu este acest uriaș care iese la suprafață câteodată… Slavă Domnului că am meseria pe care o am, pentru că, dacă nu aș fi lucrat în domeniul plin de vanitate în care lucrez, nici nu știu ce aș fi devenit și cum aș fi arătat!”, a conchis vedeta în The Sun.

Robbie Williams nu mai ia droguri de 20 de ani, însă tentațiile există la tot pasul, iar el încearcă să le reziste zi de zi și să se accepte așa cum este.

Foto - Instagram



Recente

Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
elvis presley jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg