Robbie Williams: „Nu mai există sex după nuntă!”

Cântărețul britanic și soția lui, Ayda Field, sunt mai mult colegi de cameră și mai puțin soț și soție, având în vedere că abia dacă mai e vreo activitate la ei în dormitor. Cum de s-a ajuns aici?

image

Pentru situația „dezastruoasă” în care se află acum mariajul său, fostul membru al trupei Take That dă vina pe lipsa lui de libido după ce a renunțat la injecțiile cu testosteron, lucru care i-a adâncit și mai mult depresia.

Într-un interviu comun oferit celor de la The Sun, vedeta de 49 de ani și partenera lui de viață susțin că „suntem de acord” când vine vorba despre intimidate și sunt mulțumiți amândoi cu lipsa de activitate din dormitorul lui.

„Toată lumea știe că nu mai există sex după nuntă. Pur și simplu, așa stau lucrurile. Am luat testosteron o vreme, dar am renunțat, pentru că eu sunt un dependent. Ajunsesem că am niște umeri lați și să arăt la un paznic. Nu arătam deloc bine!”, a declarat Robbie în The Sun.  

„Dar sexul de care am avut parte cât luam eu testosteron a fost incredibil! Făceam sex tot timpul. Nu ne mai săturam. Asta ne-a demonstrat cât se mult suntem, de fapt, interesați unul de altul. Cât am luat testosteron, nu ne puteam ține mâinile departe unul de altul”, a continuat Williams să povestească.

„Mi-e dor de asta! A fost o perioadă haioasă din viața noastră! Câteodată Ayda vine la mine pe canapea și-mi zice că ar trebui să facem sex, dar eu stau, pur și simplu, acolo și mănânc o prăjitură. Câteodată încercăm…”, a adăugat Robbie Williams.

Robbie Williams Instagram jpg

„Intimitatea e partea importantă, însemnată a iubirii. Noi suntem fericiți așa!”, a ținut să adauge și actrița de 43 de ani, care s-a măritat cu starul pop în 2010. Cei doi soți au împreună trei copii, pe Theodora, de 10 ani, pe Charlton (8 ani) și pe Coco, (4 ani).

Recent, cântărețul britanic s-a pozat la bustul gol pe rețelele sociale și a dezvăluit că lupta lui cu kilogramele este constantă. Robbie a vorbit, de-a lungul timpului, deschis și despre dependența sa de mâncare și droguri, adăugând recent că a ajuns să se accepte așa cum este.

„Am slăbit, dar lupta cu kilogramele este nesfârșită. Înăuntrul meu este acest uriaș care iese la suprafață câteodată… Slavă Domnului că am meseria pe care o am, pentru că, dacă nu aș fi lucrat în domeniul plin de vanitate în care lucrez, nici nu știu ce aș fi devenit și cum aș fi arătat!”, a conchis vedeta în The Sun.

Robbie Williams nu mai ia droguri de 20 de ani, însă tentațiile există la tot pasul, iar el încearcă să le reziste zi de zi și să se accepte așa cum este.

Foto - InstagramRecente

WhatsApp Image 2023 06 09 at 15 00 39 jpeg
comunicat 1920x1080 png
Șeica Moza foto  Shutterstock jpg
Barbarella jpeg
WhatsApp Image 2023 06 02 at 00 58 51 jpeg
Bebe Rexha se lupta cu kilogramele in plus Sursa foto shutterstock 2271496475 jpg
Afis LineUp FULL  cu Parteneri  16p9 1920x1080px NVS  Digital RE 8iun png
Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg