Ce va face Amalia după ce a renunţat la ”Neatza cu Răzvan şi Dani”! Prezentatoarea a făcut anunţul: ”A venit momentul pentru o altă pasiune!”

7 decembrie 2019   Viață de vedetă

Amalia, prezentatoarea rubricii horoscop de la ”Neatza cu Răzvan şi Dani”, şi-a dat demisia de la emisiunea de la Antena 1 şi va începe să lucreze în aviaţie, potrivit unui mesaj făcut public pe Facebook.

Amalia Ţîrcă şi-a dat demisia vineri, iar la scurt timp a făcut public un mesaj în care şi-a explicat decizia de a plecat din televiziune.

”Este ultima zi a Amaliei alături de noi, pentru că profesional, ea face un pas uriaş. Mâine-poimâine s-ar putea să îi mulţumiţi din avionul în care sunteţi. Nu zic mai mult. Îi mulţumim pentru câţiva ani!”, a spus Răzvan Simion.

What’s Up nu-şi revine din trauma divorţului de Simina? Artistul face declaraţii incredibile: „Plâng întruna”

Motivul pentru care Amalia şi-a dat demisia de la Antena 1 este că şi-a găsit un alt job. Amalia Ţîrcă devine stewardesă, iar colegul ei, Dani Oţil, a fost cel care a dat-o de gol.

”Aproape şase ani alături de aceşti oameni minunaţi. Vă mulţumesc din suflet pentru toată această perioadă. Aţi fost lângă mine şi când mi-a fost bine, dar şi când am plâns. Ne-am jucat toate jocurile, ne-am costumat în multe personaje, am spus mult prea multe previziuni astrologice şi câte n-am făcut. Nu-mi plac despărţirile, dar uneori viaţa ne duce spre diferite căi. Multe pasiuni n-am avut, dar pe trei dintre ele le ştiţi şi voi : muzica, televiziunea şi aviaţia. Pe primele două le-am marcat în tinereţe, acum o urmez pe a 3-a. VĂ MULŢUMESC ENORM ŞI VĂ IUBESC”, a scris ea pe Facebook. 

De asemenea, Răzvan Simion a fost cel care a povestit şi cum a ajuns Amalia în echipa ”Neatza cu Răzvan şi Dani”

Viviana Sposub, una dintre cele mai sexy asistente tv, spune că nu corpul întoarce priviri: ”Cel mai mare atu fizic al meu este zâmbetul"

”Vă reamintesc, pe Amalia am găsit-o cântăreaţă fiind. A venit absolute în joacă să dea o probă de muncă aici. Dar chiar a fost în joacă. Bine, avea şi un aspect corespunzătpor fizic. Acum, de când e mămică,arată mult mai bine, că de aia am păstrat-o. Noi o ştim de la 15-16 ani, de când venea cu chitara aia mare în platou şi de atunci lucrurile s-au dezvoltat. Uite că am făcut copii, botezuri, am trecut prin bune, prin rele', a mai completat Răzvan Simion.

Mai multe