După ce şi-a şters toate postările de pe instagram, What’s Up s-a închis în studio-ul său, unde a compus piese cu mesaje mult mai pozitive, decât cele cu care ne-a obişnuit. Artistul se simte mai fericit şi mai împlinit ca niciodată, iar sentimentele acestea vor fi auzite la apariţia noilor piese, în anul ce urmează, scrie antenastars.ro.
 
 
Într-un interviu acordat postului tv citat, What's Up a spus că în ciuda a orice se simte împlinit şi faptul că s-a închis în studio l-a ajutat să treacă peste acest moment al vieţii sale.
 
„Eu plâng întruna. Dacă nu plâng, nu sunt bărbat. Mie îmi place să plâng  (...) Un restart al vieţii, începe cu un restart al instagramului. Şi după nu am mai postat pentru că m-am închis în studio pentru a mă redescoperi. De vreo două luni, am compus întruna şi de la anul, lansez numai pozitiv", a spus What’s Up, într-o emisiune, la Antena Stars.
 

What's Up şi Simona au divorţat în toamna acestui an. Fosta soţie a artistului a explicat şi ea la momentul respectiv ce anume a dus la ruperea relaţiei. 

„Singurătatea în doi este cea mai urâtă singurătate, dar din fericire, eu nu am simţit-o. La noi a fost vorba de altceva. A fost o iubire foarte mare care la un moment dat s-a stins. Asta este singura realitate. Am ajuns la concluzia că noi doi nu mai funcţionăm nici profesional, nici personal. Am ajuns în punctul în care am spus că suntem suficient de puternici, că suntem siguri de ce facem şi asta a fost…”, declara Simina.