Cristina Ich, experienţă neplăcută cu un psiholog, după naştere: "Ce aveţi, doamnă? Sunteţi nebună?"

29 ianuarie 2020   Viață de vedetă

Cristina Ich pare tot mai activă pe reţelele de socializare, iar de când a devenit mămică pare că îi face mare plăcere să le povestească fanilor experienţele prin care trece.

Recent, într-un clip legat de experienţa sa după naşterea bebeluşului, vedeta a povestit cum a avut nenorocul de a întâlni un psiholog cu care nu a fost pe aceeaşi lungime de undă.

Citeşte şi: Lora, în doliu. Mama cântăreţei a murit după o lungă suferinţă:”Ai plecat cu jumătate din inima mea!”

"Ştiţi că după ce naşti vine un psiholog la tine, a doua zi, să vadă dacă eşti ok că eşti în perioada de lăuzie, hormonal eşti dată peste cap. Vine un psiholog să vadă dacă eşti ok. S-a aşezat pe scaun şi mă plictisea pe acolo. Începuse pe acolo "hai să facem un exerciţiu, imaginaţi-vă că sunteţi pe un câmp şi că alergaţi" şi mă lua somnul şi o lăsam să bolborăsească pe acolo şi mie mi se făcuse somn la un moment dat şi eram în pat şi vine mama şi o auzea pe aia cu câmpul, cu vă daţi seama cu ce voia ea să facă pe acolo. Şi o aude mama. Şi când a văzut-o a spus: "Ce aveţi, doamnă? Sunteţi nebună?", a povestit Cristina Ich pe contul său de Instagram.

Totul a culminat cu momentul în care mama Cristinei a realizat că specialistul nu îi era deloc de ajutor fiicei sale, ba mai mult, nu reuşise decât să o irite. Femeia i-a cerut medicului psiholog să părăsească salonul.

Citeşte şi: Tily Niculae are probleme în ultimul trimestru de sarcină:”M-au terminat!”

"Când a auzit-o mama, când a intrat în cameră şi aia era "Imaginează-ţi că eşti pe un câmp şi mergi aşa uşor ", vă daţi seama că mamei i s-a părut super ciudat, mama nefiind obişnuită cu aşa ceva. Şi a început să spună "Ieşi doamnă afară! A fost psihologul la fiica mea, ce-i mai faci şi tu? Nu are nevoie!" Bine, şi a fost destul de dură mama la chestia asta că na.", a mai spus Cristina Ich.

Mai multe