Cu doar câteva săptămâni înainte de a aduce pe lume un băieţel, Tily Niculae a mărturisit că se confruntă cu insomnii şi suferă de anxietate.

Tily Nicolae a pozat dezbrăcată cu trei luni înainte de a naşte: ”V-am spus că nu voi fi o gravidă model!”

„Încerc să rămân pozitivă, dar nu îmi iese. Al treilea trimestru este cel mai dificil din punct de vedere fizic şi emoţional. Deprivarea de somn şi insomniile m-au terminat!  În loc să fie cu ‘yey pentru că mai sunt doar câteva săptămâni până când o să îl ţin în braţe pe iubitul nostru mic, ce fac eu? Plâng şi am o faţă tristă! Cu siguranţă sunt hormonii‼ Anxietatea, pe care mă incapantanez să o alung, chiar nu mă sperie. Ştiu că sunt stări care vor trece”, a scris Tily Niculae pe Instagram.

„Fiindcă acum sunt conştientă de acest proces. De acest MIRACOL! Ştiu ce înseamnă o naştere, ştiu cum este să te simţi lăuză’”, a adăugat Tily Niculae.

Actriţa Tiy Niculae e însărcinată pentru a doua oară: ”Mă uit în oglindă şi mă minunez!”

Tily Niculae a pierdut două sarcini înainte să rămână însărcinată cu un băieţel şi nu a ascuns acest lucru, ea oferind detalii sfâşietoare acum ceva timp: ”În săptămâna a opta a mers din nou la ecografie. Medicul mi-a spus să las telefonul, pentru că filmam, şi am ştiut că i s-a oprit inima… Nu a fost să fie. Nu am căutat motive, am încercat să trec cu uşurinţă, ştiam că le-aş fi făcut Sofiei şi lui Dragoş rău. După chiuretaj am simţit că acolo mi-a rămas inima’, a declarat actriţa, cu ochii în lacrimi.