Cum a reuşit Adda de la Asia Express să slăbească 24 de kilograme. Oricine poate apela la această metodă

8 martie 2020   Viață de vedetă

Adda, celebra cântăreaţă care participă la Asia Expresss, s-a îngrăşat nu mai puţin de 24 de kilograme în timpul sarcinii, însă a reuşit să le dea jos extrem de rapid.

Laura Cosoi a trecut prin momente dramatice: "Cancerul de col uterin poate fi prevenit. Mergeţi la control"

Adda a rămas însărcinată în 2016, iar în timpul sarcinii a acumulat nu mai puţin de 24 de kilograme. Din fericire, însă, ea a slăbit rapid şi nu ţinând vreo dietă minune, ci adoptând un stil de viaţă sănătos.

„Eu am slăbit până acum ducând un stil de viaţă sănătos. Am mâncat de toate în afară de dulciuri şi sare pentru că reţin apă. Acum sunt la un fel de dietă mai drastică să zic aşa. Mult spus drastică pentru că mâncarea este foarte bună, adică sunt zile în care mănânc creveţi cu dovlecei. Şi am mai început să fac sport. Am aşteptat 7 luni să mi se refacă ţesuturile şi să pot să mă apuc de sport. Nu am fost nebună să mă apuc după două luni după ce am născut', a declarat cântăreaţa după ce a reuşit să slăbească enorm de mult, potrivit libertatea.ro.

De asemenea, ea a dezvăluit că nu şi-a dorit nicio clipă să apeleze la medicul estetician.

„Nu am vrut să merg la estetician. De ce? Nu am celulită decât foarte puţină, dar toată lumea are. Vergeturi am, dar mi se par sexy pentru că na, am născut şi nu am ce să fac trebuie să mă obişnuiesc cu ele şi să le accept. Nu am probleme. Nu am nimic care să mă incomodeze sau să nu-mi placă ca să arăt', a declarat ea imediat după ce a născut. 

Adda şi Cătălin Rizea, prima ceartă la Asia Express: "Nu mă supăr, chiar mă enervez acum, serios! Ajunge!”

Ba mai mult, ca să topească kilogramele în plus, ea a renunţat la sare şi la zahăr şi a băut apă pentru a se hidrata. 

Mai multe