Cum a slăbit Ioana Ginghină 10 kg fără să ţină dietă

29 septembrie 2018   Viață de vedetă

Vedeta tv este mereu preocupată de o alimentaţie cât se poate de sănătoasă. Şi pentru ea, dar şi pentru familia ei. Când hainele au început să fie prea mulate pe ea, actriţa a decis să slăbească. Şi vom afla cum a slăbit Ioana Ginghină 10 kg fără să ţină dietă!

După ce a încercat mai multe diete pentru a slăbi şi a folosit numeroase trucuri, Ioana Ginghină tot nu avea silueta dorită. Această a decis să elimine anumite alimente din regimul său zilnic şi kg s-au topit ca prin minune.

Nu a făcut un efort colosal, doar a avut multă ambiţie. Ioana Ginghină a mărturisit că a slăbit 10 kg în doar o lună după ce nu a mai mâncat dulciuri şi pâine. Acum hainele cad de pe ea şi trebuie să meargă la shopping pentru o garderobă nouă!

"Nu am mai mâncat dulciuri şi pâine. Pot să zic că paste am mai consumat. Am reuşit să slăbesc 10 kilograme într-o lună şi jumătate. Mi s-a părut un pic cam brusc. Alexandru m-a văzut zilnic şi lui nu i s-a părut nimic în neregulă, dar eu am fost nevoită să-mi schimb garderoba. Nu îmi mai este nimic bun. Am două măsuri în minus acum la haine", a povestit Ioana Ginghină la un post tv.

Mai multe