Cum arată iubitul Doiniţei Oancea. Prima poză cu el

13 septembrie 2018   Viață de vedetă

După despărţirea de Ionuţ Ghenu care a lăsat-o pentru cântăreaţa Lora, Doiniţa Oancea iubeşte din nou. Şi, trebuie să spunem, noul ei partener de viaţă este frumos foc! Vedeta din serialul Fructul Oprit de la Antena 1 face o pereche frumoasa alături de el.

Cum arată iubitul Doiniţei Oancea? Superb! Actriţa a publicat pe contul ei de socializare o imagine cu bărbatul pe care îl iubeşte de la începutul anului. După dezamăgirea profundă pe care a suferit-o în trecut, a preferat să îşi ţină viaţa personală departe de ochii curioşilor.

Dar Doiniţa Oancea a făcut publică o imagine cu iubitul ei, din pat. Vedeta a explicat şi de ce a păstrat tăcerea atâtea luni. Pe Adi l-a cunoscut în 2015, pe vremea când filma show-ul „Super Trip”, de la PRO TV. Nu merg împreună la evenimente, nu se afişează împreună, actriţa a preferat ca viaţa ei personală să rămână între membri familiei, dar şi prieteni.

„(n.r. Viaţa mea sentimentală) s-a echilibrat de multă vreme, doar că nu am vrut să fac eu public absolut nimic şi chiar dacă există o poză, două, trei sau vor exista chiar şi mai multe, detalii nu o să dau foarte multe pentru că cred că poveştile personale trebuie să rămână cât se poate de personale”, spunea Doiniţa Oancea în urmă cu ceva timp.

Mai multe