Cum arată Meghan Markle, la o lună după ce a născut

11 iunie 2019   Viață de vedetă

Meghan Markle a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu o lună şi se pare că încă îşi revine după naştere. Spre deosebire de cumnata sa, Kate Middleton, care şi-a intrat in formă repede după ce născut, ducesa de Sussex încă se luptă cu kilogramele rămase în urma sarcinii.

Meghan Markle şi-a făcut apariţia la „Trooping the Colour', eveniment închinat Reginei Elisabeta, unde a putut fi văzută pentru prima dată în public, după ce şi-a prezentat copilul. 

Ducesa de Sussex a purtat o rochie bleumarin Givenchy. Dacă până acum ne-a obişnuit ca ţinutele să îi pună formele în evidenţă, de această data, Meghan Markle a ales un croi mai larg. 

Toată lumea a putut observa că americanca Meghan, mamă de mai bine de o lună, nu şi-a revenit la fel de repede şi de bine precum Kate, răvăşitoare de la primele apariţii după toate cele trei naşteri.

Chiar şi aşa, Meghan Markle a strălucit. Pe faţa ei se putea observa bucuria femeii împlinite.

Un alt detaliu care a ieşit în evidenţă a fost inelul pe care Meghan Markle l-a primit de la soţul ei, imediat după ce a născut. Prinţul Harry pare să fi preluat tradiţia de la fratele său, prinţul William, care i-a dăruit soţiei sale bijuterii de fiecare dată când a născut. Kate Middleton a primit ori inele, ori cercei.

Ducesa de Sussex a devenit mama la începutul lunii mai 2019. Fiul ei a fost bebeluşul anului pe care toată Anglia l-a aşteptat cu sufletul la gură.

Mai multe