Meghan Markle a apărut în faţa presei extrem de emoţionată, spunând că acum are doi cei mai buni băieţi din lume. 

"Este magic, este uimitor. Îi am alături pe doi dintre cei mai buni băieţi din lume. Aşa că sunt fericită", a mai spus ducesa Meghan.

"Are un temperament dulce, este cu adevărat calm", a adăugat ducesa de Sussex, potrivit CNN. Prinţul Harry a glumit, adăugând că nu ştie cu cine seamănă în acest aspect.

În această după-amiază, regina Elisabeta îşi va întâlni nepotul, iar Meghan a declarat că abia aşteaptă să împărtăşească aceste momente fericite cu întreaga familie. 

 

Ce nume ar putea alege ducii de Sussex pentru copilul lor

Membrii familiei regale optează deseori pentru prenume clasice, dar este posibil ca bebeluşul prinţului Harry şi al soţiei sale, Meghan, o fostă actriţă în vârstă de 37 de ani, să poarte un nume mai puţin tradiţional.

După o trecere în revistă a prenumelor membrilor familiei regale, tinerii părinţi ar putea alege Charles, prenumele prinţului de Wales, bunicul bebeluşului, sau Philip, prenumele ducelui de Edinburgh, străbunicul nou-născutului.

Arthur, James, Albert sau Edward figurează, de asemenea, pe lista prenumelor preferate de familia regală şi de pariori, Arthur situându-se pe primul loc în preferinţe, a anunţat luni casa de pariuri britanică William Hill.

Palatul Buckingham a anunţat luni după-amiază naşterea celui de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth II.

„Regina, ducele de Edinburgh, prinţul de Wales, ducesa de Cornwall, ducii de Cambridge, lady Jane Fellowes, lady Sarah McCorquodale şi Earl Spencer au fost anunţaţi şi sunt încântaţi de veşti”, s-a mai arătat în mesajul citat de BBC.

„Mama ducesei, Doria Ragland, care este foarte încântată de venirea pe lume a primului ei nepot, se află alături de alteţa sa regală la Frogmore Cottage”.

 

Sursă: telegraph.co.uk