Cum arată părinţii lui Mihai Bendeac. Au împlinit 37 de ani de căsnicie

10 octombrie 2018   Viață de vedetă

Actorul şi juratul de la iUmor are părinţi frumoşi, sănătoşi şi fericiţi. Mihai Bendeac îi iubeşte ca pe ochii din cap şi le-a făcut o surpriză frumoasă celor care i-au dat viaţă şi l-au crescut. Vedeta a postat pe Instagram o imagine cu ei pentru ca şi fanii să ştie cum arată părinţii lui Mihai Bendeac.

Actorul i-a felicitat pe părinţi pentru cei 37 de ani de căsnicie si le-a adresat cuvinte frumoase. Fanii lui au apreciat mesajul şi l-au răsplătit pe artist cu like-uri şi comentarii frumoase.

„Părinţii mei au împlinit 37 de ani de când s-au căsătorit. Au crescut un copil cu probleme. Artist, depresiv, uneori alcoolic, alteori semi-drogalău, în alte situaţii complet nebun. Dar s-au descurcat. Şi m-au făcut mereu funcţional pentru o carieră grea.

Apoi, târziu, au mai făcut un copil. Andrei. Care e genial. Frumos, cu o inteligenţă nimicitoare, cu un spirit foarte înalt. Pe lângă el, eu sunt o glumă.

Le-am greşit părinţilor mei de multe ori. Dar, şi ei ştiu asta, i-am iubit şi îi iubesc cu disperare.

Nu aşteptaţi să le spuneţi alor voştri că-i iubiţi! Mulţumesc mama şi tata! Vă iubesc cu disperare!!! Noapte frumoasă!”, a scris Mihai Bendeac pe Instagram.

Mai multe