Cum arăta Andreea Esca în timpul facultăţii. Timpul nu a trecut peste ea!

5 83520 original jpg jpeg

Andreea Esca pare neschimbată. La 46 de ani, prezentatoarea TV are acelaşi zâmbet larg şi aceeaşi veselie în privire ca în timpul facultăţii.

Îndrăgita prezentatoare TV şi-a adus aminte cu nostalgie de perioada studenţiei şi a postat pe Instagram o fotografie alături de colegii ei. Andreea Esca este aceeaşi femeie plină de viaţă, cu zâmbetul larg pe buze.  

image

Un lucru mai puţin cunoscut despre Andreea Esca este că nu a intrat din prima la facultate şi că a ales jurnalismul din întâmplare.

„Am dat la ASE. Economie politică ştiam bine. Problema este că, după ce am învăţat discursurile lui Ceauşescu şi ce te mai puneau să înveţi, Ceauşescu a murit. Am dat după aceea în 90 la Finanţe-Bănci, şi nu am luat, aşa că am plecat în vacanţă, că era vară. Tata a înnebunit de nervi, cum să plec dacă nu am intrat la facultate?! Aşa că m-a chemat acasă şi mi-a zis: vezi că s-a înfiinţat prima facultate particulară în România, se cheamă Athenaeum, tu ai să te duci acolo şi ai să dai la drept. Când am ajuns acolo, alături era Facultatea de Jurnalism. Şi nu ştiu să spun de ce, la asta m-am înscris. Şi nu ştiu să spun nici de ce am ales secţia de televiziune…", a afirmat Andreea Esca într-un interviu pentru revistatango.ro. 

Debutul ei a avut loc în ianuarie 1992, când, la sfatul unui prieten, s-a prezentat la interviul pentru postul de prezentator de ştiri al postului SOTI, un moment despre care Andreea Esca spune că a avut noroc.  

image

"Am avut noroc. Când am început în televiziune, nu exista nimic. Acum, într-adevăr, este mult mai greu. Când m-am angajat la SOTI, mi-au dat un ziar “ia şi tu şi citeşte ceva de aici”. După care mi-au zis “nu vrei să rămâi să prezinţi şi jurnalul diseară? Cred că unul dintre principalele mele atuuri a fost că eram îmbrăcată ca o babă. În ziua aceea am zis să îmi iau un sacou. Or fi zis că sunt mai serioasă când m-au văzut aşa. Aveam 19 ani jumate când m-am angajat la SOTI", a dezvăluit aceasta la Serile FJSC.

Prezentatoarea şi-a început cariera la SOTI, la începutul anilor ’90. Andreea Esca a prezentat, constant, Ştirile ProTV de la ora 19.00, de la înfiinţarea ProTV, cu mici întreruperi datorate doar concediilor de maternitate sau de odihnă, fiind cea mai longevivă prezentatoare de ştiri din România.

Sursă: viva.ro



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg