Cum arată şi cu ce se ocupă Mihaela Tatu, la 11 ani după "De 3x femeie"

4 februarie 2019   Viață de vedetă

Deşi au trecut 11 ani de când nu mai apare în ipostaza de prezentatoare, Mihaela Tatu însă este asociată cu emisiunea "De 3 x femeie", care a avut un succes răsunător în România. 

Mult timp după ce a plecat de la Acasă TV, pe Mihaela Tatu a oprit-o lumea pe stradă ca să-i mulţumească pentru sfaturile pe care le-a dat în emisiunea „De 3 X Femeie“, a mărturisit chiar ea.

"Eu, deşi sunt un om discret, pot spune că sunt prima realizatoare de televiziune care a făcut emisiuni cu şi despre femei, cu şi despre problemele de viaţă, la modul foarte real. Îmi aduc aminte ce scriau ziarele pe vremea aia despre mine. S-a spus că sunt obsedată sexual, că ar trebui să chem un preot în emisiune, în locul unui sexolog. Dar eu pot spune, fără modestie, că am fost o deschizătoare de drumuri în televiziune. După mine, toate celelalte posturi au început să facă emisiuni asemănătoare şi tot mai îndrăzneţe.

Emisiunea a avut un mare impact la acea vreme. Şi acum mă întâlnesc pe stradă cu femei care îmi zic că datorită emisiunii mele şi a poveştii mele, ele şi-au schimbat radical viaţa, fie au luat-o de la început, fie au spus stop unei relaţii care nu mergea. Eu n‑am conştientizat lucrurile astea niciodată", declara Mihaela Tatu într-un interviu acordat adevărul, în 2011.

Mihaela Tatu a renunţat la proiectele în televiziune în urmă cu aproximativ patru ani, ca urmare a diagnosticării sale cu fibrom uterin. 

Cu ce se ocupă Mihaela Tatu, la 11 ani după "De 3x femeie"

Deşi s-a retras din lumina refelectoarelor, Mihaela Tatu se bucură în continuare de succes.  De 5 ani, este trainer acreditat ANC în Tehnica şi Arta Livrarii Discursului, altfel spus "antrenor" pentru limbajul paraverbal si nonverbal.

Totodată, este voice over la desene animate şi audiobook-uri, speaker motivational, moderator la diverse evenimente şi moderator permanent la Business Days.

Ea a revenit pe micul ecran la Canal 33, cu o emisiune în care ne propune dialoguri autentice cu oameni de valoare, din diverse domenii.

Mihaela Tatu s-a născut pe 7 aprilie 1963, în Mediaş. Până la 37 de ani a locuit în Braşov, iar în 2000, a venit în Bucureşti, atunci când a când a început să prezinte emisiunea „Viaţa bate filmul“, la Pro TV, iar anul următor, „De 3X Femeie“, la Acasă TV, unde a şi rămas timp de şapte ani. Din 2018, a prezentat apoi două emisiuni la Antena 2, „Hanul lui Tatu“ şi „Celebri sau nu“. 

Sursă: mihaelatatu.com, adevarul.ro

Mai multe