Mirela Boureanu Vaida a rămas fără emisiune la Antena 1

1 84200 original jpg jpeg

Anunţul a fost făcut de prezentatoare pe contul ei de socializare. Mirela Boureanu Vaida a rămas fără emisiune la Antena 1. Emisiunea 'Totul pentru dragoste' va fi scoasă din grilă din data de 23 noiembrie. Informaţia a fost publicată şi de către paginademedia.ro.

Mirela Boureanu Vaida a rămas fără emisiune la Antena 1

„Totul pentru dragoste – la bine şi la greu', emisiune prezentată de Mirela Vaida la Antena 1, iese din grila postului, după cifre slabe de audienţă. De săptămâna viitoare, emisiunea matrimonială va fi înlocuită cu filme”, apare pe paginademedia.ro.

Informaţia apărută pe siteul sus citat a fost confirmată şi de Mirela Boureanu Vaida. Aceasta susţine că va reveni pe post cu proiecte noi, unele care i se vor potrivi de data aceasta.

'Asa este! Proiectul Totul pentru dragoste' (in varianta modificata) se termina vineri. Televiziunea inseamna experiente, riscuri, cautari, incercari si, de cele mai multe ori, reusite!! Am avut experienta de a prezenta emisiuni diverse, de la Revelioanele La Hanu Mirelei', reality-show-ul Mireasa pentru fiul meu' pana la emisiuni grele ca si continut afectiv si de ancheta sociala, precum Acces Direct'!

image

Cu toate am fost, de cele mai multe ori, lideri de piata! Insa am si experienta esecului! Asta nu ma face mai slaba! ☺️ Dimpotriva! Am trecut prin toate starile si prin foarte multe formate si am inteles ce mi se potriveste si ce nu ma reprezinta! Experienta si satisfactiile mele in televiziune sunt ale mele si nu mi le poate lua nimeni!! Va multumesc ca mi-ati fost alaturi neconditionat!

e vom vedea anul viitor, sper, cu formate mult mai performante si mai potrivite mie! Pana atunci va voi tine la curent cu tot ce e frumos si palpitant in viata mea, pe blogul personal www.mirelavaida.ro. Va multumesc, inca o data, pentru ca mi-ati daruit cele mai frumoase satisfactii profesionale din ultimii ani! ❤️', a fost mesajul transmis de Mirela Vaida.



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg