Dana Rogoz, însărcinată pentru a doua oară, în panică din cauza Covid19: "Am râs de alţii. Ieri si eu mi-am pus făină în coş"

13 martie 2020   Viață de vedetă

Dana Rogoz este însărcinată pentru a doua oară şi doar câteva luni o mai depart de fericirea de a-şi ţine în braţe bebeluşul. În plină pademie de coronavirus, Dana şi-a luat toate măsurile de precauţie pentru a fi sigură că nu va avea probleme în acest sens.

Într-o postare pe Instagram, Dana Rogoz mărturiseşte că îşi face tot mai mult griji pe măsură ce lucrurile se agravează şi în România, din cauza infectărilor tot mai multe cu Covid-19. 

Adelina Chivu, în carantină la Milano: "Da, este adevărat! Medicii aleg cine trăieşte şi cine moare”

"Acum o săptămânâ râdeam de cei care îşi făceau provizii (...) Eu eram dintre cei care fac cumpărături zilnice: mergeam în supermarket pentru doi ardei şi un castravete, să am tot timpul cât e necesar, să nu fiu nevoită să arunc prea multe etc.", mărturiseşte vedeta într-o postare recentă de pe contul ei de Instagram.

Dana Rogoz le-a mărturisit celor care o urmăresc pe internet că a ajuns în postura e a face provizii serioase, în ciuda faptului că la început i se părea o idee greşită. 

Vitamina C, eficientă pentru a trata coronavirusul. Cum trebuie administrată

"Ieri, cu masca pe faţă!, îmi puneam câteva conserve de ton în plus, făină şi mălai în coşul de cumpărături (...) am schimbat tactica, fiindu-mi cumva ruşine de mine. Nu mi-am facut stocuri pentru o lună, dar am luat tot ce cred că ne-ar fi de folos pentru o săptămână măcar, ca să evitam intrările mai dese în magazine.", a mai spus vedeta.

Mai multe