'Este un sacrificiu minim pe care trebuie să-l facem. Generaţia noastră este foarte protejată de soartă. Nu suntem obişnuiţi să respectăm cu stricteţe nişte reguli şi cred că de asta s-a şi ajuns aici, în Milano. Tot ce trebuia să facem era să respectăm nişte reguli foarte simple, mă includ şi pe mine. Deşi am încercat să stau în casă, tot am fost până la market, am fost în parc să fac sport. În ultimele nouă zile am ieşit doar de trei ori din casă. Am fost la market de două ori şi în parc. Regulile sunt atât de bun simţ şi de uşor de urmat, încât e păcat să nu te gândeşti', a spus Adelina Chivu.

Dieta rapidă a lui Dr. Oz te scapă de 10 kilograme în cel mai scurt timp

Adelina Chivu a povestit că medicii din Italia au început să trieze pacienţii

'Am evaluat prost situaţia. Nu s-a gândit nimeni că se va ajunge aici. Mă sperie că nu ştiu când se va termina şi în ce fel se va termina. De la zi la zi aştepţi veşti bune, dar nu sunt bune sunt din ce în ce mai rele. (…) De multe ori am ignorat informaţiile din media, în schimb când am vorbit cu medici m-am şocat. Unii care au peste 60 de ani sunt puşi cu semnul întrebării dacă mai sunt conectaţi la aparatul de respirat, pentru că sunt puţine. Îi triază după vârste, cumva aleg cine trăieşte şi cine moare. Mi se pare crunt pentru un medic asta', a mai spus soţia lui Cristi Chivu.

Laura Cosoi, noi mărturisiri despre sarcină: ”Am aflat înainte de Crăciun!” Câte kilograme a luat vedeta

Cât despre situaţia de pe străzile din Milano, Adelina a fost uluită atunci când a mers la cumpărături

'Nu mai ieşim din casă decât la supermarket sau farmacie. Este totul închis. Am fost ieri cu Cristi la supermarket şi a fost o experienţă de viaţă. Toată lumea se ferea de toată lumea. Măştile s-au epuizat. Atmosfera este foarte ciudată, iar eu nu credeam că o să experimentez aşa ceva prea curând", i-a mărturisit Simonei Gherghe.