Delia lansează videoclipul “Du-te-mă”

29 martie 2018   Viață de vedetă

Nonconformistă, cameleonică, mereu surprinzătoare, Delia revine cu un nou single, care se numeşte “Du-te-mă”. Piesa a fost compusă integral de către artistă şi produsă de Alex Cotoi, care a creat majoritatea hiturilor Carla’s Dreams, dar şi single-ul anterior al Deliei, “Fata lu’ tata”.

Videoclipul piesei “Du-te-mă” a fost filmat şi regizat de NGM Creative (Bogdan Păun şi Alex Mureşan), scenariul îi aparţine Deliei, iar producţia video este realizată de către Loops Production. Videoclipul este energic, colorat, cu o atitudine încrezătoare, dar şi amuzantă, autoironică a Deliei. De imaginea artistei, s-au ocupat Alexandru Abagiu (make-up), Sorin Stratulat (hair) şi Hilke Muslim (styling).

 “Într-o lume perfectă, femeile au senzaţia că trebuie să se încadreze în şabloanele inventate de alţii. Dragi femei, cereţi-vă drepturile! Şi nu vă mai înfometaţi! Pofta de mâncare înseamnă poftă de viaţă! Iubiţi-vă mai mult! Şi hrăniţi-va sufletele! Nu vă mai persecutaţi de dragul şabloanelor! Cereţi sex şi mâncare atunci când aveţi nevoie! Poftă bună”, a declarat Delia. 

 Artista a lansat la finele anului trecut “Fata lu’ tata”, piesă ce a adunat peste 18.000.000 viuzalizari pe YouTube si “Verde Împărat”, ce a generat peste 5 milioane de vizualizări. 

Mai multe