Taxi şi Delia lansează single-ul "Atât de trist"

1 68110 original jpg jpeg

"Cele două cuvinte", "Stelele care cad", "Eşti iubibila" şi "Pe aripi de vânt", "Da, mamă", "Gura ta" sunt hituri care, cu siguranţă, au fost fredonate de foarte multă lume. Însă, ce se întâmplă când doi artişti nonconformişti şi faimoşi colaborează?

Apare piesa "Atât de trist",primul featuring Taxi şi Delia.

"Delia este o artistă de excepţie şi suntem foarte onoraţi de această colaborare. O să sune ciudat, dar suntem foarte bucuroşi că a acceptat să fie 'atât de tristă' alături de noi",mărturiseşte Dan Teodorescu. 

"Atât de trist este o piesă atât de frumoasă! Când am auzit-o prima oară în versiunea demo, am rămas puţin blocată, nu am reuşit să mă exprim imediat - atât de mult m-a marcat. Am aşteptat cu nerăbdare să vadă lumina YouTube-ului, să ajungă mai repede la oameni, pentru că sunt convinsă că o să-i atragă în poveste şi că se vor ataşa de ea încă de la prima audiţie. Atât de mult îmi place şi cum a ieşit clipul, mi se pare că transmite exact mesajul piesei. Este un clip sensibil şi special! Dan e o minunăţie de om şi atât de tare mă bucur de această colaborare!",a spus Delia. 

O baladă emoţionantă,cu un mesaj desprins din poveştile cotidiene,cu un El şi o Ea şi un dialog sincer şi profund,melodia "Atât de trist" este compusă de către Dan Teodorescu,solistul trupei Taxi. O poezie vizuală,în alb şi negru,cu accente romantice,melancolice şi metaforice,videoclipul este regizat de către iRonic. 

De curând,artista Delia a lansat single-ul "Gura ta",în colaborare cu Deepcentral,care are în prezent peste 14 milioane de vizualizări şi ocupă primele poziţii în topurile muzicale. Piesa "Atât de trist" este lansată cu 17 zile înainte de "Welcome to Deliria",mega-concertul pe care artista îl va susţine pe 2 şi 3 aprilie la Sala Palatului. 

De la participarea din anul 2000 de la Eurovision cu piesă Luna şi până în prezent,în cei 17 ani de activitate muzicală,pe care îi aniversează chiar luna această,trupa Taxi a surprins publicul cu numeroase hituri,mesaje sincere şi inedite,cu videoclipuri emoţionante,dar şi savuroase,fie că e vorba despre viaţa socială şi politică ("Strada mea cu-n singur bec","Criogenia salvează România”), fie că este vorba despre dragoste ("Jumătatea mea”,"Mi-e dor şi doare”), iar abordarea Taxi este întotdeauna originală.



Recente

Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg
Zodii care nu sunt materialiste jpg