Demi Moore a slăbit mergând zilnic câte 50km pe bicicletă. „Nebunie totală!”

23 septembrie 2024   Viață de vedetă

Celebra actriță a vorbit, zilele trecute, despre regimul de slăbit strict pe care l-a adoptat după ce-a adus-o pe lume pe cea de-a treia ei fiică, Scout Willis, în 1991.

Demi Moore locuia în Malibu cu soțul ei de-atunci, Bruce Willis, când și-a propus să scape de kilogramele în plus acumulate pe timpul celei de-a doua sarcini. Vedeta de 61 de ani a arătat întotdeauna bine, chiar și în timpul celor trei sarcini ale ei – când a pozat chair nud pe coperta câte unei revistei faimoase – iar post-partum a reușit să revină la silueta care a consacrat-o destul de repede. Care a fost secretul ei?

„Am pus atâta presiune pe mine”, a explicat Demi Moore pentru CBS Sundays. „Mi s-a întâmplat să mi se spună trebuia să slăbesc. Și, din cauza acestor îndemnuri, care au fost cât se poate de umilitoare și de jenante, m-am supus unui regim extrem de strict”, a continuat actrița să povestească.

„Cred că fiica mea avea vreo 5-6 luni când eu filmam pentru «Propunere indecentă», așa că o alăptam pe Scout pe timpul nopții, mă trezeam în zorii zilei cu un instructor și pedalam până la studiourile Paramount, locația unde aveau loc filmările. Apoi filmam toată ziua, adică vreo 12 ore, după care o luam de capăt. Numai ideea că am fost în stare să mă supun la așa ceva… mi se pare acum nebuie curată, e ridicol!”, a ținut ea să preciezeze.

Bun, și cât avea de mers vedeta cu bicicleta dus-întos zilnic? Nu mai puțin de 50km! Un adevărat chin, nu-i așa?

Pe lângă Scout, care are 33 de ani acum, Demi mai este și mama lui Rumer, de 36 de ani, și a lui Tallulah, de 30 de ani. Actrița a simțit tot timpul presiunea de-a arăta bine, mai ales în filmul „Striptease”, pentru care a primit 12, 5 milioane de dolari, salariu care a transformat-o în cea mai bine plătită actriță de la Hollywood la acea vreme, și în care a arătat mare parte a trupului ei ca sculptat la sală.

foto - Shutterstock

Mai multe