Actrița Halle Berry: „Menopauza te mănâncă de vie!”

Într-o discuție despre menopauză, vedeta americană a șocat-o pe jurnalista cu care vorbea când a spus doar atât: „Vaginul meu e însiropat ca o piersică!”.

Halle Berry  foto   Shutterstock jpg

Invitată în emisiunea CBS Morning, Halle Berry a stat de vorbă cu Gayle King despre o etapă din viața femeilor despre care nu multă lume vrea să discute. Vedeta de 58 de ani a fost cât se poate de deschisă despre acest subiect tabu în socientatea noastră, lucru apreciat atât de fanii ei, cât și de restul publicului care-o urmărea. Halle a recunoscut că întreaga ei experiență cu menopauza a fost cât se poate de „îngrozitoare”: „Te mănâncă de vie!”.

„Îmi place la nebunie că tu vorbești despre menopauză când ceilalți oameni spun doar că e despre vaginuri uscate și gata, nu mai vor să comenteze nimic!”, i-a spus Gayle căștigătoarei Oscarului.

Menopauza este acea perioadă a vieții când ciclul menstrual se încheie pentru femei din cauza nivelului scăzut de hormoni. Apare, de obicei la 45-55 de ani, însă, în ultima vreme, sunt multe cazuri de menopauză precoce.

În pauza publicitară, Halle Berry a recunoscut că intrase la menopauză „în cel mai îngrozitor mod posibil”. „Am fost diagnosticată cu herpes în loc să mi se spună că aveam simptome de menopauză. Asta m-a făcut să mă gândesc că, dacă eu am statutul privilegiat pe care-l am, ce se întâmplă oare cu alte femei, care merg la medic și primesc tot felul de răspunsuri ciudate?!”, a ținut să spună actrița.

„Apoi s-a pornit avalanșa. Mi-am dat seama că singurul mod prin care noi, femeile, putem distruge un mit e să vorbim despre acel subiect, chiar dacă e incomod”, a adăugat vedeta de la Hollywood.

„Eu eram la perimenopauză și habar n-aveam. Aveam 54 de ani și niciun medic n-a îndrăznit să vorbească cu mine despre ce mi se întâmpla. Eu am acces la cei mai buni doctori din California și ei n-au fost în stare să-mi spună ce aveam. Nici nu mă pot gândi ce li se întâmplă milioanelor de femei din restul lumii!”, a conchis ea.

foto - Instagram



Recente

Cardi B  Instagram jpg
Untitled design (9) jpg
Kourtney Kardashian însărcinată  Instagram jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Heather Locklear, Tom Cruise  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 171763271 jpg
Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg