Diana Dumitrescu, prima apariţie publică după ce a devenit mamă. Cum arată vedeta după naştere

1 octombrie 2019   Viață de vedetă

Diana Dumitrescu şi-a văzut visul cu ochii atunci când şi-a ţinut în braţe primul copil. Vedeta a adus pe lume un băieţel care va primi numele Carol Anton. În culmea fericirii, Diana s-a rupt câteva ore de micuţul ei şi a acceptat invitaţia de a venit într-un studio de televiziune şi de a povesti cum s-a schimbat viaţa sa de când a devenit mamă, ce planuri de viitor are şi când va avea loc botezul fiului său.

Diana spune că se simte cu o responsabilitate enormă de când l-a adus pe lume pe Carol şi trece prin stări şi momente unice, pe care nu le-a mai simţit vreodată.

Citeşte şi: Laura Cosoi, mărturisiri despre lupta cu depresia: ”Dacă nu erau ei, eu mă aruncam pe geam!”

„Eu m-am trezit de la o viaţă pe care o aveam şi care îmi plăcea foarte mult, cu o responsabilitate foarte mare. Cumva am în permanenţă o stare de grijă. Este şi foarte frumos, dar este şi foarte greu. Trăieşti nişte sentimente greu de exprimat în cuvinte. Este extrem de greu. Este haos, pregătiţi-vă psihic. Pentru mamă este suficient să îşî ia copilul în braţe, că trece oboseală, trece sentimentul de foame, de absolut orice.” a declarat Diana Dumitrescu, la Antena Stars.

Diana Dumitrescu şi soţul ei se pregătesc de botez

Băieţelul lor va fi botezat de doi prieteni foarte buni, care nu formează un cuplu, dar care le sunt extrem de apropiaţi. Cel mic se va numi Carol Anton şi va fi creştinat în Capitală. Petrecerea va fi una intimă. 

Citeşte şi: Andrei Ştefănescu şi Antonia, primele declaraţii după ce s-au căsătorit în secret

„O să fie ceva foarte imtim şi abia aştept să îl botez. Naşii vor fi un prieten foarte bun al lui Alin şi sora lui Alin. Nu sunt un cuplu. În general se alege când sunt cupluri, dar nu e cazul.” a completat Diana Dumitrescu.

Mai multe