”Nu am dormit o noapte şi o zi şi când am ajuns după-amiază în Bucureşti, l-am rugat pe Matei să-mi ia bagajul, să mă ajute. Şi nu m-a auzit sau a plecat pur şi simplu fără să-mi ia bagajul şi am intrat într-un atac de panică de nedescris. Mi s-a făcut atât de rău, încât simţeam pur şi simplu că, în momentul ăla, mor. Şi că nu poţi face nimic să nu se întâmple asta. Am ajuns în casă, am făcut un duş, dar cred că dacă nu erau sora mea, prietena mea cea mai bună şi Matei, eu mă aruncam pe geam. De frică”, a spus Laura Cosoi, în urmă cu ceva timp. 
 
De asemenea, actriţa a trecut prin momente în care refuza să doarmă pentru că, spune ea, credea că o să moară. ”Apoi am trecut în extrema în care nu dormeam, nu voiam să adorm. Îmi spuneam că voi muri. Toată lumea mă suna să îmi spună ca totul o să fie bine”, a spus Laura Cosoi în urmă cu ceva timp, pe blogul ei. 

Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean, căsătoriţi de patru ani

În ziua în care s-au împlinit patru ani de când i-a devenit soţie, Laura Cosoi i-a transmis public soţului ei un mesaj emoţioant, la care a ataşat fotografii din cel mai frumos moment al lor, primul. Căci a urmat un alt doilea, naşterea fetiţei lor, Rita.
 
"Cei mai frumoşi 7 ani din viaţa mea sunt cei petrecuţi alături de iubitul meu care acum 4 ani mi-a devenit soţ", a scris Laura Cosoi pe pagina sa de Instagram.