FOTO Copilul unui actor din serialul „Prietenii tăi” adoră transsexualii!

7 ianuarie 2024   Viață de vedetă

Cei șase protagoniști ai serialului „Prietenii tăi” au devenit cunoscuți peste noapte, iar viața lor privată, de familie, a ajuns subiect de tabloid. Copilul cărui actor are pasiuni... diferite?

Acest actor, care a făcut furori în „Prietenii tăi”, și-a dorit copii, dar n-a grăbit acest proces în niciun fel, a lăsat lucrurile să se întâmple la timpul lor. Iar, pe 8 mai 2011, minunea s-a întâmplat. S-a născut o fetiță, care avea să testeze nervii tăticului ei mai târziu, când a început să-și facă simțită personalitatea.

Este vorba despre David Schwimmer, care s-a bucurat nespus că a devenit tată în 2011. Zoe Buckman, soția lui de-atunci, i-a dăruit acestuia copilul mult visat, pe simpatica Cleo Buckman Schwimmer, care și-a etalat personalitatea din prima. Încurajată de părinții ei să-și exprime cum vrea felul de-a fi, Cleo s-a îmbrăcat cum a vrut încă de mică și și-a trăit viața după propriile standarde.

În martie 2023, când Cleo a împlinit 12 ani, ea le-a spus părinților ei cum își dorește să decurgă ziua ei de naștere. Astfel, sărbătorita și-a dorit să petreacă într-un club de transsexuali din New York. Dorința adolescentei a fost îndeplinită pe loc de actorul din „Prietenii tăi”, iar fetița s-a distrat de minune într-un astfel de loc în care am fi zis că minorii nu au ce căuta.

„Surpriza de ziua lui Cleo!”, a scris Buckman pe o imagine a fetiței cu mai mulți artiști transsexuali pe scenă. „A fost, pur și simplu, cea mai tare petrecere posibilă și cea mai reușită seară din viața ei!”, a continuat comentariul care a făcut deliciul internauților.

N-a fost prima dată când Cleo a participat la un astfel de spectacol. În august 2022, a petrecut altă seară de vis cu niște transsexuali îmbrăcați ca femei. „Asta s-a întâmplat. Nimic ieșit din comun…”, a comentat atunci mama lui Cleo, după care a adăugat „Ba e ceva cu totul special!”.

Ce-i drept mai mulți oameni au comentat negativ imaginile cu pricina, dar alții, mai numeroși de fapt, au ținut să sublinieze distracția mare la care a participat copilul. Ce părere aveți – un copil de 12 ani are ce căuta noaptea într-un club, în care fac show niște bărbați îmbrăcați ca femeile?

foto - Shutterstock, Instagram

Mai multe