Gabriela Cristea a născut a doua oară. Prima fotografie cu fetiţa

17 martie 2019   Viață de vedetă

Gabriela Cristea a născut. Ea şi soţul ei, Tavi Clonda, au devenit, duminică, părinţii unei fetiţe. 

Prezentatoarea TV, în vârstă de 44 de ani, a născut duminică o fetiţă. La scurt timp după operaţia de cezariană, ea a postat pe pagina de Facebook şi prima fotografie cu micuţa, dezvăluind şi ce nume a ales.

„De azi, primăvara pentru noi înseamna Iris! Multumim echipei Sanador pentru grija pe care o purtati mamicilor si bebelusilor! Totul a decurs perfect atat pentru mine cat si pentru bebe Iris! O primavara insorita tuturor si multumim pentru toate mesajele si gandurile bune!”, a scris Gabriela Cristea pe internet.

Şi Tavi Clonda a anunţat că atât Gabriela Cristea, cât şi fetiţa se simt bine. El a dezvăluit cum a decurs totul şi cum arată micuţa. 

„Suntem bine, fetiţa e bine şi Gabriela e bine, ca după operaţie. Chiar acum am lăsat-o cu fetiţa. I-au adus-o la salon să înceapă să pape fetiţa. A primit nota 10 şi are 2,7 kg. E mititică, dar e frumuşică şi zglobie. A început să plângă înainte să se nască, cu câteva secunde”, a spus Tavi Clonda după ce a născut soţia lui, Gabriela Cristea.

Tavi Clonda a mai spus că atunci când s-a născut prima lor fiică, Victoria, a avut mai multe emoţii

„Acum parcă am fost mai stăpân pe mine. A fost mult mai uşor şi parcă s-a desfăşurat totul mult mai repede”, a mai spus Tavi Clonda.

Mai multe