Gabriela Cristea şi Tavi Clonda s-au căsătorit religios. Cum arată rochia miresei

24 august 2019   Viață de vedetă

Zi plină de emoţii pentru Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, căci cei doi şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu. Cununia religioasă i-a adus lacrimi în ochi lui Tavi, vizibil emoţionat. Gabriela, în schimb, a zâmbit fără oprire, mai ales că a impresionat cu adevărat prin apariţia sa de prinţesă.

Gabriela Cristea a ales o rochie de mireasă sexy, cu un decolteu adânc, iar pe cap a purtat o diademă şi un voal lung, până în pământ. Naşa, Cristina Şiscanu, a impresionat şi ea printr-o ţinută roz din cap până în picioare. Şi-a făcut apariţia la Biserică purtând o pălarie maxi, tot roz.

Citeşte şi: Anca Serea şi Adi Sînă au arătat-o fanilor pe mezina familiei. Primele imagini cu Leah

Cele două fetiţe ale cuplului au fost şi ele prezente alături de Gabriela şi Tavi

“Mi-au pus fetele în maşină <<ia-ţi mireasă ziua bună>>, m-am emoţionat puţin. Am mers cu domnişoarele în maşină, cred că e prima oară, Tavi a mers cu fetele.", a spus Gabriela Cristea, la Antena Stars.

Citeşte şi: Ce mănâncă Anca Serea ca să se menţină în formă

Tavi Clonda a fost cel mai emoţionat mire şi nu a ascuns acest lucru. Înainte de a intra în Biserică, acolo unde nu şi-a putut stăpâni lacrimile, s-a arătat relaxat.

"Ne simţim foarte bine, o să fie interesant cu fetiţele.  E o zi specială şi frumoasă. Să ştii că am avut destul de multă treabă, am dormit vreo 4-5 ore, suficient cât să am energie pentru azi. N-am avut timp să facem cununia, am făcut două fetiţe. Ne bucurăm că nu am renunţat. Relaţia noastră e binecuvântată. Aşteptăm botezul lui Iris care va fi şi mai grandios.", a spus şi Tavi Clonda, potrivit sursei citate.

Mai multe