Are cinci copii şi urmează să-l aducă pe lume pe al şaselea, însă reuşeşte să se menţină într-o formă fizică de invidiat. Astfel, Anca Serea a dezvălui secretul siluetei sale, ea mărturisind ce nu mănâncă foarte des. De asemenea, ea a precizat că s-a confruntat şi cu nişte probleme de sănătate, în primele luni de sarcină. 
 
”Sunt un om destul de disciplinat. Mănânc trei mese pe zi, mănânc destul de sănătos. Sunt norocoasă că nu-mi plac dulciurile şi nu prea mănânc carne. Primele luni de sarcină au fost mai dificile şi mai complicate din punct de vedere al sănătăţii, dar acum sunt bine.”, a declarat Anca Serea pentru VIVA!.
 
Anca Sere a ajuns de multe ori la spital, din pricina unei anemii, însă aceasta a mărturisit că ia foarte multe suplimente, aşa că acum se simte bine. 
 
Anca Serea şi Adrian Sînă mai au împreună trei copii: pe Noah (6 ani), pe Ava (5 ani) şi pe Moise (3 ani). Vedeta Prima TV a mai fost căsătorită, însă a rămas văduvă la numai 28 de ani, după ce soţul său a murit de cancer. Ea i-a dăruit afaceristului Filip Poplingher doi copii, pe David (17 ani) şi pe Sara (10 ani).  
 
 
Citeşte şi: