Galacticii şi-au primit noile maşini Audi. Uite ce maşină a ales Cristiano Ronaldo

28 noiembrie 2017   Viață de vedetă

Jucătorii de la Real Madrid au primit maşini nou-nouţe de la sponsorul echipei, Audi. Contractul semnat în 2003 între clubul din capitala Spaniei şi producătorul german de automobile le aduce membrilor echipei o flotă nouă la fiecare sfârşit de an.

Singura grijă a madrilenilor este acum este să nu-şi încurce maşinile, mai ales pentru că în parcarea de la club se vor afla nu mai puţin de 14 Q7! Câţiva dintre galactici au ales versiunile SQ7 TDI sau E-Tron Quattro.Vedeta Cristiano Ronaldo va conduce de acum un RS7 Sportback Performance de culoare Panther Black, în timp ce antrenorul Zinedine Zidane a ales un RS6 Avant Performance în nuanţa Daytona Gray.

Cea mai iefintă maşină din parcul auto galactic va fi cea aleasă de Isco, un Q7 3.0 TDI Quattro, în valoare de 72.720 de euro. La polul opus, se află R8 Spyder alb care a intrat pe mâinile lui Sergio Ramos. Bolidul lui este estimate la 209.420 de euro.

Noul A8 nu se regăseşte pe lista maşinilor alese de jucători, dar există un motiv întemeiat pentru asta. Producţia limuzinei ultra-inteligente nu a demarat încă.

Vezi ce maşini şi-au ales jucătorii echipei Real Madrid pe autoexpert.ro.

Mai multe