Spiderman dă examen auto la volanul noului Audi A8

1 75166 original jpg jpeg

Chiar şi super-eroii au nevoie de permis de conducere şi trebuie să dea examen ca orice om de rând. Spiderman dă de permis, iar maşina de şcoală este noul Audi A8!

Producătorul auto îşi promovează  limuzina pe care o va prezenta în iulie la Barcelona,cu o reclamă care îl are în prim plan pe Peter Parker aka Spiderman.

Noul Audi A8 cu ale sale funcţii de rulare autonomă apare în noul film „Spiderman:Homecoming”,care va avea premiera pe 28 iunie. Producătorul premium susţine că maşina va fi arătată doar parţial,din faţă şi din profil,fără să strice surpriza prezentării oficiale programată pentru luna viitoare.

Un teaser apărut săptămâna trecută a arătat şi interiorul limuzinei,care include acum un volan nou cu două spiţe şi aspect futurist. Sistemul Audi Virtual Cockpit este redat pe un display mare de 12,3 inci,în locul ceasurilor analog de pe bord.

Audi A8 va fi construit pe platforma modulară longitudinală MLB,pe care o are la bază şi noul SUV de clasă mare Q7. Viitoarea generaţie a limuzinei va include în gamă şi o versiune mild hybrid,propulsată de un sistem electric de 48 de volţi cuplat cu o unitate V6.Descoperă mai multe despre noul Audi A8 pe autoexpert.ro