Geanina de la Insula Iubrii, de nerecunoscut! Nu mai arată deloc aşa cum o ştiai

23 iulie 2019   Viață de vedetă

Geanina de Insula Iubirii, show-ul difuzat de Antena 1, este una dintre concurentele care s-a făcut remarcată încă din prima ediţie. Tânăra de 22 de ani, iubita lui Costas, s-a transformat complet după emisiune. Nu mai seamănă deloc cu persoana pe care ai văzut-o la tv.

Geanina a plecat în Thailanda cu Costas, cu care forma un cuplu de aproximativ doi ani, înainte de începerea emisiunii. Timidă, dar totuşi sigură pe relaţia ei, ea a declarat că este convinsă că se vor întoarce acasă tot împreună şi că experienţa din Thailanda nu îi va schimba deloc.

„Femeia care ar putea să mi-l ia ar trebui să fie puternică, deşteaptă, pentru că aşa m-a făcut pe mine să fiu, asta îşi doreşte”, mărturisea Geanina la începutul emisiunii.

Citeşte şi: Hannelore de la ”Insula Iubirii” şi-a pus silicoane după ce s-a împăcat cu Bogdan! Cum arată în costum de baie

Se pare că lucrurile nu au stat chiar aşa, odată cu terminarea filmărilor pentru sezonul 5 din Insula Iubirii. Geanina a apelat la operaţiile estetice şi nu mai arată aşa cum o ştiai. A ajuns de nerecunoscut.

Din blonda cu părul scurt, Geanina pare o altă persoană, cu mult diferită faţă de ceea ce am văzut la televizor. Are sâni mai mari, extensii de păr şie ste brunetă. 

Nici relaţia lor nu a rezistat prea mult pe Insula Iubirii, ei formând unul dintre cele mai controversate cupluri. Costas nu a rezistat tentaţiei şi s-a lăsat vrăjit de ispita Nico, în timp ce Geanina a fost sedusă de Andy. 

Mai multe