Participarea la ”Insula Iubirii” i-a schimbat viaţa complet lui Hannelore. S-a bucurat din plin de aprecierea fanilor, în timp ce alţii au pus-o la punct, însă acest lucru a ajutat-o să-şi dezvolte afacerile şi să câştige bani. Ba mai mult, la scurt timp după ce a divorţat de Bogdan, ea a decis să-şi schimbe aspectul fizic, aşa că şi-a pus silicoane. Acum, însă, ea nu ezită să-şi etaleze trupul perfect, iar pozele în care apare în costum de baie au adunat mii de aprecieri din partea fanilor. 
”Eşti atât de faină, au ce regreta unii!”, ”Eşti prea mişto pentru Andy!”, ”Erai frumoasă şi fără silicoane!”, au comentat fanii săi.
 
Hannelore a participat la ”Insula Iubirii” alături de Bogdan Ionescu, partenerul ei de viaţă de ani de zile. Cei doi s-au căsătorit la scurt timp, iar ulterior, la câteva luni s-au despărţit. În urmă cu câteva săptămâni, însă, în presă au apărut informaţii potrivit cărora cei doi s-ar fi împăcat, fiind plecaţi într-o vacanţă împreună. 
Hannelore Ulrich, una dintre fostele concurente de la “Temptation Island – Insula Iubirii”, s-a făcut remarcată în timpul show-ului de la Antena 1 şi datorită trupului său de zeiţă, sculptat în sala de antrenamente a şcolii de dans pe care o deţine în Timişoara. După încheierea filmărilor din Thailanda, ea a creat mai multe rochii de mireasă, iar în cadrul unui târg, a fost vizitată de una dintre fostele participante ale emisiunii de la Antena 1.