George Michael a avut o aventură cu fratele Madonnei, care se lăuda cu idila lor

19 octombrie 2024   Viață de vedetă

George Michael n-a vrut să-și recunoască preferințele sexuale până n-a fost prins de poliție într-o ipostază... compromițătoare. Însă se pare că, în privat, a avut mai multe relații intime decât a lăsat să se știe...

Christopher Ciccone a supărat-o pe sora lui, Madonna, după ce a publicat o carte despre viața ei în 2008. Cei doi frați s-au împăcat înainte ca el să-și piardă viața luna aceasta, din cauza cancerului, în ciuda faptului că a făcut publică idila dintre celebra cântăreață și actorul Warren Beatty.

Ciccone n-a avut nicio problemă să scrie despre relația intimă pe care Madonna a avut-o cu Beatty, însă n-a menționat nimic în cartea sa despre propria lui idilă cu o celebritate – George Michael! Cu toate că, în privat, spunea oricui despre mare lui cucerire...

Aventura dintre Chris și George s-a petrecut în 1989, anul în care Madonna a ținut prima pagină a ziarelor pentru că l-a sărutat pe Michael pe scena MTV Awards. La acea vreme, jurnaliștii au presupus că există ceva romantic între cele două staruri muzicale, una dintre publicațiile vremii publicând un material în care o sursă susținea că „Material Girl” i-ar fi spus unui prieten: „Sunt înnebunită după George!”.

Toată această eroare a fost posibilă pentru că George Michael n-a recunoscut că era homosexual până în 1998, după ce a fost arestat că încercase să facă sex într-o toaletă din Beverly Hills. Drept urmare, regretatul cântăreț britanic era mai interesat de fratele Madonnei decât de ea.

„Cristopher povestea bucuros despre acest lucru oricui avea urechi să audă… Adora să vorbească despre acest subiect – aventura lui George Michael – în orice fel de conversație”, a menționat o sursă în Daily Mail.

Christopher, artist și designer, a murit pe 4 octombrie după ce a fost învins de cancerul cu care fusese diagnosticat. Avea 63 de ani, iar sora lui, Madonna, i-a fost aproape la final.

„A fost cel mai apropiat om din viața mea pentru o lungă perioadă de timp. E greu să explic legătura dintre noi. Dar știam amândoi că eram diferiți… Ne-am ținut de mână și am dansat împreună prin toată copilăria noastră. De fapt, dansul ne-a legat pe amândoi pentru totdeauna”, a spus Madonna despre fratele său după decesul acestuia.

George Michael a murit de Crăciun, în 2016, din cauze naturale. El suferea din cauza unor boli de inimă și de ficat. Cântărețul n-a detaliat niciodată despre viața lui amoroasă, cu atât mai mult n-a menționat vreodată aventura avută cu fratele colegei lui de breaslă, Madonna.

foto - Shutterstock

Mai multe