Mariah Carey, despre prima ei căsnicie: „N-aveam voie nici măcar să ies din casă!”

Încă de la începutul carierei, în 1990, îndrăgita cântăreață a urcat 19 piese pe primul loc în clasamentele Billboard, mai mult decât orice artist solo din istorie, însă viața ei personală n-a fost niciodată la fel de satisfăcătoare.

Mariah Carey  foto   Shutterstock jpg

Violența domestică, provenită din mai multe surse, a fost o constantă în copilăria lui Mariah Carey din Long Island, New York. „Când eram încă bebeluș, știam deja când urma să se întâmple ceva violent în casă”, a ținut să spună vedeta în autobiografia ei, „The Meaning of Mariah Carey”.

„Acasă la noi se obișnuia să se dea cu pumnii în pereți sau să zboare prin încăperi diverse obiecte cu toată forța”, a continuat să povestească artista făcând referire la certurile dintre tatăl și fratele ei.

Când avea 6 ani, Mariah i-a cerut unui vecin să intervină când mama ei era bătută dur. Poliția a ajuns acasă la ea, iar Mariah își amintește că unul dintre ofițerii de poliție a declarat: „E un adevărat miracol dacă copilul ăsta supraviețuiește în familia asta!”, a mărturisit Mariah Carey în cartea ei.

Ei bine, micuța a supraviețuit. Și, mai mult de-atât, a crescut și a devenit una dintre cele mai mari cântărețe a tuturor timpurilor. Însă viața ei personală a continuat să fie presărată cu tot felul de drame.

În 1993, când cariera ei de-abia începuse de trei ani, Carey s-a măritat cu șeful Sony Music, Tommy Mottola. Ea avea 23 de ani și el, 43. Era șeful ei și un om extrem de strict cu ea. Cumva, Mariah s-a grăbit spre altar doar pentru a scăpa din casa în care agresiunile fizice și verbale aveau loc zilnic. Însă a cam dat din lac în puț!

„Multă lume s-a întrebat de ce m-am măritat cu Tommy, dar nimeni nu și-a pus întrebarea asta mai mult decât mine...”, începe diva să povestească despre primul ei mariaj. „Pur și simplu, nu vedeam nicio altă scăpare. Nu știam ce altceva puteam face”, a explicat ea.

Mariah Carey s-a simțit ca într-o pușcărie în casa ei, pe timpul căsniciei sale cu Tommy. „Nu puteam să vorbeasc cu nimeni care nu era controlat de Tommy. Nu aveam voie să ies din casă și să fac ceva cu altcineva. Nici măcar în propria casă nu mă puteam mișca în voie”, a completat vedeta care a precizat că avea ascunsă în casă o valiză gata făcută în caz că trebuia să fugă repede de-acolo.

Mariah Carey  sursa   Shutterstock jpg

La mijlocul anilor ’90, cântăreața l-a întâlnit pe sportivul Derek Jeter și-a avut o aventură extraconjugală cu el. Relația a durat puțin, însă i-a dat vedetei exact acel imbold de care avea nevoie ca să divorțeze de asupritorul ei soț. În 1997, Mariah a îndrăznit să depună actele de divorț.

foto - Shutterstock



Recente

Ciocolata Dubai  Sursa foto shutterstock 2515426331 jpg
Tizi Hodson jpg
Pamela Anderson jpg
Leonardo DiCaprio și dublura lui, Roman Burtsev  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Cele mai bune jucătoare de fotbal jpg
Men in Black  foto   Imdb jpg
Acesti nativi au noroc pe 4 octombrie datorita Lunii in Scorpion  Sursa foto shutterstock 2381801813 jpg
Jennifer Aniston  foto   Shutterstock, Instagram jpg
apocalipsa  foto   Shutterstock jpg
frigider  foto   Shutterstock jpg
Helen Hunt  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie  sursa foto   Shutterstock jpg
miri  Shutterstock jpg
Pamela Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Kris Kristofferson  foto   Shutterstock jpg
FBFxm1l   Imgur png
Pamela Hicks  foto   India Hicks jpg
shutterstock 2455767973 jpg
WhatsApp Image 2024 09 20 at 10 29 02 jpeg