Imagine perfectă după ce şi-a pus silicoane. Cum a scăpat Nicole Cherry complet de celulită: "Mănâc dulce"

21 noiembrie 2019   Viață de vedetă

La cei 21 de ani, Nicole Cherry afişează o imagine perfectă, mai ales după ce şi-a îndeplinit marele vis de a-şi pune silicoane. Artista are o grijă constantă de corpul său, mai ales că s-a luptat destul de mult cu celulita.

Într-un interviu acordat publicaţiei Libertatea, Nicole Cherry a dezvăluit că are acest tip de probleme, care sunt moştenire genetică de la mama sa, dar pe care se străduieşte să le ţină sub control. 

Citeşte şi: Roxana Vancea, mai îndrăgostită ca niciodată! Cine este bărbatul care i-a cucerit inima

“Am avut celulită. Celulita nu e neapărat pentru că ai un stil de viaţă dezordonat, poţi să mănânci sănătos, dar dacă ai o genă în care există această celulită, poţi să faci tu pe naiba în patru că tot o să fie. Tocmai pentru că în gena mea există această celulită, eu încerc cumva să am grijă să nu mai existe deloc şi să o ţin sub control. Momentan, o ţin sub control şi e foarte bine. Fac foarte multe eforturi” a dezvăluit pentru Libertatea.

Nicole Cherry apelează foarte des la tratamente corporale, la masaje anticelulitice şi la tot felul de proceduri care implică arderea grăsimilor din organism.

Citeşte şi: Ioana Ginghină, femeie fatală după divorţ. Mesaj radical pentru fostul soţ: "Eu apreciez ceea ce am"

“M-am obişnuit să acord o atenţie mai mare imaginii mele. Poate că a fost şi mai uşor pentru mine, fiindcă am început la 14 ani, am crescut în industria asta, am crescut cu tot ce înseamnă a avea grijă de tine şi a fi mereu în pas cu moda. Fiind persoană publică, chiar dacă nu-ţi doreşti să porţi ceva care e la modă, unele situaţii te obligă să faci asta, pentru că trebuie să ţii mereu pasul”, a mai spus Nicole, potrivit sursei citate.

Mai multe