Roxana Vancea este admirată de o mulţime de internauţi, iar acum aceasta se mândreşte cu un iubit care este pasionat de fitness. Fosta asistentă de la ”Neatza cu Răzvan şi Dani” e mândră nevoie mare de iubitul ei, motiv pentru care a făcut publice mai multe imagini cu partenerul ei.

Roxana Vancea este antrenor de fitness şi este un exemplu viu în ceea ce priveşte transformarea corporală. Când s-a apucat de sport, bruneta cântărea 59 de kilograme la 1,63, dar a reuşit, într-un an, să scape de surplusul de grăsime.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roxana Vancea (@roxanavancea) on

Citeşte şi: Lia Bugnar, una dintre concurentele de la ”Asia Express”, se iubeşte cu un puşti. Iubitul vedetei e mai tânăr ca ea cu 22 de ani

 

Desi a fost mereu frumoasă, nu a arătat mereu perfect. Invitată la Măruţă să vorbească despre schimbările pe care le-a făcut, a făcut o declaraţie surprinzătoare:

“Aveam numai colăcei şi mâncam incontinuu. Acum toţi bărbaţii îmi spun că arătam mai bine înainte. Toate femeile îmi spun că arăt mai bine acum. Şi cum pe mine mă interesează mai mult subiectul numarul 2, e mai bine aşa. “, a spus ea, potrivit protv.ro.

Citeşte şi: Nutriţionistul Mihaela Bilic, 3 sugestii de mese sănătoase. Cum ar trebui să arate micul dejun, prânzul şi cina

Roxana Vancea este cunoscută şi pentru relaţia pe care a avut-o cu Mihai Bendeac, jurat al emisiunii ”iUmor”. La începutul anuui, ea a venit în emisiune şi a făcut glume pe seama fostul iubit: 'Mă întreb de multe ori cu ce am greşit să dorm în pat cu Perversul de pe Târgu Ocna sau ce energii negative s-au năpustit asupra mea să trebuiască să fac sex cu Fernando de la Caransebeş, povestea Roxana Vancea sub privirile amuzate ale juraţilor Delia şi Cheloo.