În spatele zâmbetului ei, se ascunde o dramă. Julia Roberts, abuzată de tatăl alcoolic

27 iunie 2023   Viață de vedetă

Pe marele ecran, ne cucerește cu zâmbetul perfect și atitudinea relaxată. În viața de zi cu zi, actrița a suferit din cauza unei copilării absolut dramatice.

Julia Roberts n-a vorbit niciodată, în mod public, despre tatăl ei vitreg. Dar se pare că „se temea și îl disprețuia” pe părintele alcoolic Michael Motes, care era un adevărat coșmar pentru ea și familia ei în urmă cu câteva decenii.

Mama lui Roberts, Betty, și Motes au fost căsătoriți timp de 11 ani, din 1972 până în 1983. Betty s-a despărțit de Motes din cauza „tratamentului crud” pe care acesta i-l aplica sistematic și a ajuns să recunoască un lucru clar – că mariajul cu acesta a fost „cea mai mare greșeală din viața mea”, susține Daily Mail.

Dacă Julia n-a comentat nimic despre tatăl ei vitreg, fratele ei, Eric Roberts, l-a denumit pe acesta „abuziv” în Mirror. „Era lucru știut că Motes este un monstru”, a dezvăluit actorul într-un interviu, susține The Hollywood Times.

Daily Mail ne informează că Motes locuiește la câțiva zeci de kilometri față de căminul familial pe care l-a părăsit acum câteva decenii. Întreaga lume a uitat de cel care a crescut-o pe una dintre cele mai mari vedete de pe planetă. Dar acesta plănuiește să revină în prim plan cât de curând…

Motes este un fost dealer de antichități și trăiește acum cu partanerul său masculin, Timothy Raasch, și este preot voluntar la biserica locală. „Nu dau interviuri. Nu trebuie să mă justific cu nimic. Nu vorbesc cu nimeni acum”, a dezvăluit cel care a recunoscut că va scrie o carte pentru a-și expune propriul punct de vedere.

„Sunt multe concepții eronate. Scriu o carte despre viața mea, în care veți găsi versiunea mea”, a conchis acesta în Daily Mail.

Julia Roberts și-a pierdut tatăl biologic, pe Walter Grady Roberts, la numai 5 ani. La numai opt luni de la tragedie, însă, mama ei s-a măritat cu Motes, cel care a fost singurul tată pe care actrița l-a cunoscut. Din păcate, intrarea lui în familie a însemnat și începutul celei mai întunecate perioade din viața vedetei. Abuzul verbal și violența erau la ordinea zilei în familia Juliei.

În concluzie, Julia Roberts a avut o copilărie traumatizantă din cauza tatălui alcoolic și violent. Nu vorbește niciodată public despre trauma sa din copilărie, dar asta nu înseamnă că ea nu există. Ci doar că este bine ascunsă de blitz-urile și reportofonul jurnaliștilor. Sperăm numai să vorbescă cuiva apropiat despre momentele cumplite trăite la o vârstă fragedă, pentru a nu e înmagazina în proriul detriment.

Foto - Shutterstock

Mai multe