De ce a acceptat Demi Moore să facă sex în trei cu Ashton Kutcher

Actrița a fost căsătorită cu vedeta serialului „Doi bărbați și jumătate” timp de opt ani, însă fostul ei soț i-a frânt inima în cel mai urât mod posibil.

image

Cei doi actori s-au întâlnit în 2003 și s-au îndrăgostit reciproc în ciuda difereței de vârstă de 16 ani între ei. Până în 2011, relația lor se destrămase complet. Ce s-a întâmplat? Demi a declarat, într-un comunicat de presă, că „am decis să-mi închei mariajul de șase ani cu Ashton. Ca femeie, mamă și soție, am anumite principii la care țin și, cu aceste principii în minte, am ales să merg mai departe pe alt drum”, a dezvăluit vedeta în Elle. Căsnicia lor s-a încheiat, în mod oficial, în 2013.

În 2019, Moore a scos pe piață autobiografia „Inside Out” și a vorbit despre mariajul ei cu Ashton. Ea a pretins că el a înșelat-o nu o dată, ci de două ori. Mai mult, actorul a dat vina pe anumite experiențe trăite de ei pentru a-și scuza comportamentul.

Când Kutcher filma pentru „Spread”, i-a spus soției lui să nu vină să-l viziteze pe platoul de filmare, pentru că partenera lui din film nu se simțea confortabil. „Adevărul e că nu eu mă simțeam aiurea să o văd pe soția lui acolo, ci el nu-și dorea asta”, a declarat actrița Jennifer Jason.

Demi Moore a mărturisit că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-și salva mariajul. A acceptat chiar și un „menage a trois” de dragul soțului ei. „Am vrut să-i dovedesc că sunt minunată și că se poate distra cu mine”, după care actrița a adăugat că cele două partide de sex în trei au fost „o greșeală”.

În 2010, actorul și-a înșelat soția cu o fătucă de 21 de ani pe care a întâlnit-o când a mers la bowling cu fiica soției lui, Rumer. „Faptul că adăugase o a treia persoană în relația noastră a justificat, de fapt, ceea ce făcuse”, a scris Moore în cartea sa. Ashton își dorea ca Moore să fie blamată la fel de mult ca el pentru ceea ce făcea el.

Actrița de la Hollywood a recunoscut că mariajul lor a suferit în acest fel după ce ea pierduse o sarcină aflată în șase luni. După avortul spontan, cei doi soți au apelat la fertilizările in vitro, dar tot n-au reușit să devină părinți împreună. În loc să-și susțină soția în acele momente dificile, Kutcher a refulat cum a putut mai urât.

Umilința lui Demi a fost cu atât mai mare cu cât aventura soțului apăruse în toată presa internațională. Ea filma pentru o producție hollywoodiană în 2010, când soțul ei adusese acasă la ei, în New York, o femeie de 21 de ani.

După asemenea trădare, actorul a fost prins înșelându-și soția și a doua oară. Ashton s-a culcat cu altcineva chiar în weekendul în care el și soția lui împliniseră șase ani de la nuntă. „El a venit spre mine și m-a sărutat”, a dezvăluit asistenta Sara Leal despre noaptea petrecută de ea cu actorul de la Hollywood.

Ea a dezvăluit că ea și altă femeie au intrat cu el în jacuzzi-ul aflat pe balconul camerei lui de hotel. „Nu mi s-a părut nimic neobișnuit”, a continuat amanta să declare. Cei trei și-au petrecut toată noaptea împreună, iar, când aventura lor a apărut în presă, Moore era siderată. „Mi s-a făcut rău fizic! Știam că ea nu mințea…”, a reușit aceasta să declare.

Kutcher s-a mutat din căminul conjugal la scurt timp după a doua aventură extraconjugală și fiecare dintre cei doi soți și-a văzut de viața lui fără să mai aibă ceva de-a face cu fostul partener de viață.

Foto - ShutterstockRecente

Harry Potter jpg
Al Di Meola foto  Shutterstock jpg
Kanye West foto  Shutterstock jpg
Cher foto  Shutterstock jpg
aroganta jpg
WhatsApp Image 2023 09 22 at 15 24 02 jpeg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
caine jpg
Jennifer Aniston jpg
Jennifer Lopez foto  Instagram jpg
magneziu jpg
Lady Gaga foto  Shutterstock jpg
Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg