Jennifer Aniston, în pragul sinuciderii? Îngrijorat, un bărbat a chemat poliția!

26 septembrie 2024   Viață de vedetă

Actrița de la Hollywood a trecut, zilele trecute, prin sperietura vieții ei, când poliția a bătut la ușa ei și a trezit-o noaptea din somn. Era într-un pericol major?

TMZ a publicat un articol despre Jennifer Aniston, o vedetă cât se poate de discretă de la Hollywood, care ne-a luat prin surprindere. Starul serialului „Prietenii tăi” s-a trezit cu poliția la ușă în timp ce era în pijama, în patul ei și dormea. Casa de ei de 21 de milioane de dolari din Bel-Air, California, a fost luată pe sus de ofițerii de poliție îngrijorați de starea actriței. Ce s-a întâmplat?

Un bărbat anonim a dat un telefon la poliție și a spus că blondina de 55 de ani este într-o stare deplorabilă și că are nevoie de ajutor având în vedere că amenința că se sinucide. Cel care sunase „îngrijorat” le-a spus autorităților că Jennifer „nu face deloc bine” și le-a dat polițiștilor exact adresa ei, dar nu le-a spus și numele vedetei, nu a divulgat identitatea ei.

Informațiile primite au fost suficiente ca polițiștii să fugă în mașinile lor și să ajungă într-un suflet la vila vedetei și să bată îngrijorați la ușă în miezul nopții, doar ca să se asigure că proprietarul casei nu se afla într-un pericol de moarte. Ceea ce a pretins cel care a alarmat poliția era complet fals și Jennifer Aniston nu se afla pe punctul de a-și lua viața. Ea dormea liniștită în patul ei și n-avea nicio problemă.

De fapt, întreaga tevatură a avut loc pentru că persoana care a sunat la poliție s-a gândit să facă o glumă pe seama lui Jennifer Aniston. Ce-i drept, a reușit să îngrijoreze pe toată lumea și să o sperie pe actrița trezită din pat în mijlocul nopții.

Aniston este o persoană echilibrată, care nu caută senzaționalul, nu le oferă paparazzilor și presei de scandal subiecte inventate doar ca să apară în tabloide. Așadar, n-a fost ea cea care a pus la cale întreaga operațiune a poliției americane și nici nu s-a bucurat că presa a mai scris ceva despre ea cu orice preț.

foto - Shutterstock

Mai multe