„Din spate liceu, din față muzeu”. Ce vedetă se plânge că a îmbătrânit?

Ieri seară a avut loc ceremonia de decernare a Premiilor Emmy, iar vedetele americane s-au pregătit pentru marele eveniment. O actriță a arătat lumii întregi cum a trecut de la „aspectul antic” pe care-l avea la cel plin de strălucire, afișat pe scenă.

image

Gillian Anderson, Robin Roberts și Eiza Gonzales s-au lăsat filmate sau fotografiate în timp ce se pregăteau pentru Premiile Emmy, decernate în seara de 15 septembrie. Una dintre ele a spus ceva de genul „Din spate liceu, din față muzeu”, făcând referire la vârsta ei și la semnele pe care le-a lăsat timpul pe obrazul ei, la cei 56 de ani pe care-I numără.

Este vorba despre Gillian Anderson, vedeta serialului „Dosarele X”, care și-a dorit să arate cât mai bine la Emmy, motiv pentru care a făcut un tratament recomandat de doctorul Barbara Sturm. „Când am intrat aici arătam de parcă eram antică, un soi de din spate liceu, din față muzeu… și nu zic asta de parcă ar fi un lucru rău…”, a declarat actrița de 56 de ani în filmulețul postat pe rețelele sociale.

Vedeta la de la Hollywood n-a reușit să doarmă decât câteva ore pe noapte, din cauza programului ei aglomerat, lucru care i-a afectat tenul în mod vizibil. Acesta a fost și motivul pentru care și-a dorit să facă un tratament cosmetic care să-i estompeze ceacănele și pungile de sub ochi.

image

Gillian n-a reținut exact numele tratamentului făcut, însă l-a descris ca fiind „ceva termal cu gheață sau asemănător cu asta, pentru fața mea… iar acum arăta de parcă am 5 ani… știți ce vreu să spun”, a ținut Anderson să completeze zâmbind încântată.

Gillian Anderson  foto   Shutterstock jpg

Actrița a postat și o imagine cu ea stând în pijama pe scaunul de machiaj și cu bigudiuri în cap. „Emmy, așteaptă-mă că vin!”, a scris Gillian Anderson în dreptul imaginii făcută public. Ce-i drept, machiată și aranjată, actrița a arătat foarte bine la evenimentul din cursul serii de ieri, iar tratamentul facial e posibil să fi ajutat la toată acea imagine întinerită pe care vedeta a etalat-o la eveniment.  

foto - Shutterstock



Recente

Kourtney Kardashian însărcinată  Instagram jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Heather Locklear, Tom Cruise  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 171763271 jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg