Kaley Cuoco, pe punctul de-a se bate cu o femeie care-i criticase stilul de parenting

14 ianuarie 2024   Viață de vedetă

Actrița din „Bing Bang Theory” își crește copilul cum vrea ea, însă acest lucru era cât pe ce să stârnească o bătatie între ea și o femeie care i-a criticat stilul de parenting.

Vedeta de la Hollywood nu ascultă niciun sfat din partea nimănui atunci când vine vorba despre creșterea fiicei ei. De când a adus-o pe lume pe fetița ei, Matilda, nu mai pleacă urechea la îndemnurile pe care le au cei de lângă ea în privința educației pe care să i-o dea copilului său.

„Din secunda în care am aflat că sunt însărcinată, mi-am spus mie însămi că vom face lucrurile cum vrem noi”, le-a dezvăluit Cuoco jurnaliștilor de la ET, la premiera din Los Angeles a celui mai recent film al ei, „Role Play”, zilele trecute.

„Am senzația că am învățat tot ce e de învățat, în plus copilul tău e copilul tău și nu un copil oricare. Iar tu, ca părinte, ești tu, nu alt părinte, iar copilul meu poate are nevoie de altceva decât are nevoie copilul altcuiva”, a continuat să explice actrița.  

Kaley Cuoco a adus-o pe lume pe Matilda în martie 2023, iar tatăl fetiței este partenerul ei de viață Tom Pelphrey. „Asta e ceea ce am făcut noi și ne-a mers de minune așa. Așa că sfatul meu pentru mămici este să nu dea sfaturi altor mămici”, a conchis vedeta.   

Declarațiile pe care le-a făcut actrița au apărut după ce a avut un incident cu cineva legat de felul în care se comportă ea cu fiica ei. Cuoco a povestit ce-a pățit când a călătorit pentru prima dată cu avionul cu Matilda: „Nu am fost niciodată destul de deschisă să ascult ce au de spus alte mămici și să le răspund cum aș considera necesar, pentru că e prea intens pentru mine așa ceva”, a recunost pentru ET. „Ar fi prea multe întrebări și probabil furie și n-aș vrea să mă confront cu așa ceva”, a spus ea.

Ce s-a întâmplat în acel zbor? Actrița a dezvăluit că fetița ei de 9 luni avea nevoie de zgomot alb ca să adoarmă și Cuoco și Pelphrey au luat cu ei un dispozitiv care face zgomot alb, în zborul pe care l-au avut cu fiica lor de Ziua Recunoștinței.

Când Matilda a început să plângă, mama ei a scos aparatul și i-a dat drumul. Copilul s-a liniștit și a dormit, doar că o stewardeză i-a spus că unul dintre pasageri s-a plâns de mașinăria care făcea zgomot și a rugat-o s-o închisă. „Simțeam cum Tom avea o atitudine de genul – dacă pasagerul nu vrea să audă dispozitivul de făcut zgomot alb, atunci să stea cu copilul care plăgea în brațe”, a spus vedeta.

„Ni se umflaseră venele de nervi. Nu-mi venea să cred că ni s-a cerut să închidem aparatul! Era așa de furioși!”, a declarat Kaley Cuoco.  

foto - Shutterstock

Mai multe