Normalitatea pentru Cameron Diaz – soți cu locuințe separate!

Actrița de la Hollywood a descoperit secretul mariajelor fericite – dormitoare și chiar case separate! Se apropie cu pași repezi de divorț?

image

Cameron Diaz și partenera ei de afaceri, Katherine Power, au apărut împreună într-un podcast, pe 19 decembrie, denumit „Lipstick on the Rim with Molly Sims”, unde au discutat despre compania lor de producție de vin organic, dar și despre alte subiecte, mult mai personale.

Spre finalul episodului, conversația a cotit-o spre un subiect cu care se poate identifica multă lume – cum dormi lângă un partener care sforăie. Plină de entuziasm și farmec, actrița de 51 de ani a început să-și spună părerea despre acest lucru.

„Ar trebui să normalizăm dormitoarele separate!”, a ținut să spună Diaz. „În ceea ce mă privește, la mine situația stă în felul următor – eu am casa mea, tu ai casa ta. Și avem și casa familiei undeva la mijloc. Eu merg să mă culc în dormitorul meu. Tu mergi să dormi la tine în dormitor. Eu sunt perfect de acord cu un astfel de aranjament!”, a adăugat vedeta.

În ceea ce privește consumarea relației, există o soluție și pentru așa ceva: „Mai avem și un dormitor în mijloc, în care să ne reunim pentru... știți voi, relații intime”, a completat ușor stânjenită Cameron.

Diaz s-a căsătorit cu rockerul din trupa Good Charlotte, Benji Madden, în 2015, și are o fiică cu el. Extrem de discreți, cele două staruri nu fac tam-tam pe marginea relației lor și pot fi rar zăriți în spații publice. În ianuarie, Madden a luat pe toată lumea prin surprindere când a postat un mesaj emoționant pentru soția sa pe Instagram, cu ocazia aniversării a opt ani de la nunta lor.

„Îndrăgostit, inspirat, fericit și recunoscător. Căsătoriți de opt ani, suntem unul lângă altul, iar acum avem și o micuță pe care să o ghidăm”, a scris rockerul pe rețelele sociale. În ceea ce privește felul în care cele două vedete își trăiesc viața, actrița a ținut să precizeze că aranjamentul inedit dintre soți nu e deloc o idee nouă pentru ea.   

„Am mai spus asta și altă dată, înainte de-a ajunge la altar”, a precizat Cameron Diaz. „Nu spun asta acum, că sunt căsătorită. Soțul meu e minunat! Am susținut ideea dormitoarelor separate și înainte de nuntă”, a adăugat diva de la Hollywood.  

Ideea dormitului separat e practicată de multe cupluri din întreaga lume, mai ales dacă unul dintre parteneri storăie, și se numește „divorț de somn”.

foto - Shutterstock



Recente

Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg
shutterstock 2277522461 jpg
rodrigo abreu Cj4CWKQllOM unsplash jpg
Al Pacino  foto   Shutterstock jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
RAP04310 JPG