Liam Hemsworth, autoritar cu Miley Cyrus? Ce reguli i-a impus artistei

23 ianuarie 2023   Viață de vedetă

Relația pe care Miley Cyrus a avut-o cu fostul soț, actorul Liam Hemsworth, nu a fost deloc ușoară. În timp ce erau împreună, artista trebuia să respecte câteva reguli pe care bărbatul i le-a impus „pentru binele cuplului‟. Iată care au fost acestea! 

Miley Cyrus (30 de ani) și Liam Hemsworth (33 de ani) s-au cunoscut în anul 2009, iar după ce au jucat împreună în filmul de succes „The Last Song‟ („Ultimul Cântec‟), din 2010, și-au oficializat relația. În cele din urmă, în anul 2018, Miley și Liam s-au căsătorit, dar, la mai puțin de un an de la căsătorie, cei doi și-au anunțat divorțul.

Potrivit „Your Tango‟, pe parcursul relației, Liam și Miley au încercat să își rezolve problemele de cuplu cu ajutorul unui set de reguli pe care chiar Liam le-ar fi stabilit. 

Citește și: Miley Cyrus îi dă lecții Shakirei de răzbunare în versuri. A lansat „Flowers”, cu „săgeți” spre fostul soț Liam Hemsworth, chiar de ziua lui 

Liam Hemsworth și-a dorit libertate 

În relația cu Miley Cyrus, Liam Hemsworth și-a dorit mai multă libertate. Vedeta din „Hannah Montana‟ a explicat în timpul unei apariții la „Zach Sang Show‟, din anul 2017, că partenerul ei de viață apreciază sentimentul de independență din relația lor: „El poate să își facă treaba lui și eu pot să-mi fac treaba‟, spunea cântăreața. 

Miley Cyrus, ținută departe de socrii? 

Potrivit „Your Tango‟, care citează „Hollywood Life‟, relația cântăreței Miley Cyrus cu socrii nu a fost una perfectă. Asta pentru că familia lui Liam era mai rezervată spre deosebire de Cyrus: „Familia lui Liam preferă să fie rezervată, foarte rezervată și le-a luat mult timp să se obișnuiască cu Miley‟, a spus o sursă apropiată cuplului. 

Vezi și: FOTO Miley Cyrus i-a șocat pe fani în timpul unui festival. Cum a apărut artista din nou pe scenă 

Fără twerk? 

În cadrul premiilor VMA (MTV Video Music Awards), din 2013, Miley Cyrus a făcut senzație pe scenă când a dansat twerk cu artistul Robin Thicke. Momentul nu a fost la fel de apreciat de Liam, care i-ar fi interzis artistei să mai danseze astfel. Desigur, Miley nu a putut să se abțină, așa că la petrecerea „Vanity Fair Oscars‟, cântăreața și-a arătat din nou abilitățile de dansatoare, ceea ce l-ar fi nemulțumit pe Liam. 

Sursă foto: Shutterstock / Sursă video: TikTok

Mai multe