Miley Cyrus îi dă lecții Shakirei de răzbunare în versuri. A lansat „Flowers‟, cu „săgeți‟ spre fostul soț Liam Hemsworth, chiar de ziua lui

Noua melodie a cântăreţei şi actriţei americane Miley Cyrus (30 de ani) face vâlvă pe reţelele sociale la numai o săptămână de la lansare. „Flowers‟ i-a intrigat pe mulţi din cauza asemănării cu un alt cântec al unui artist faimos, dar şi pentru că vorbeşte fără menajamente despre relaţia ei cu fostul soț, actrorul australian Liam Hemsworth (33 de ani).

image

Miley Cyrus şi-a gândit foarte bine strategia de promovare a noii ei piese, „Flowers‟. A fixat lansarea videoclipului piesei pe 13 ianuarie, chiar în ziua în care fostul soţ, Liam Hemsworth împlinea 33 de ani. Piesa a atras atenţia rapid în mediul online datorită numeroaselor referiri la el. Cei doi artişti au divorțat în anul 2020, după doar opt luni de căsătorie.

Relaţia lor a fost plină de suişuri şi coborâşuri surprinse nu doar de piesa „Flowers‟, ci de mai multe melodii lansate de Cyrus de-a lungul relaţiei lor tumultoase. S-au logodit în mai 2012, dar s-au despărțit în septembrie 2013, apoi au reluat relaţia în anul 2016. Cuplul s-a căsătorit în decembrie 2018, iar divorțul a fost finalizat în ianuarie 2020. Potrivit Nybreaking.com, imaginile surprinse de presă cu ei în februarie 2019 arată tensiunea care se instalase deja între tinerii căsătoriți. Ea îi respinge atingerile, iar el are un zâmbet jenat.

Miley îl atacă dur pe fostul soț în noua ei piesă

Cântecul „Flowers‟ face trimitere la o altă piesă lansată în anul 2012, „When I Was Your Man”, a lui Bruno Mars. Nu este deloc întâmplător, pentru că este tocmai cea pe care Liam i-o dedicase lui Miley.

Cântecul original vorbeşte despre regret în urma pierderii unui partener: „Ar fi trebuit să-ți cumpăr flori și să te țin de mână / Ar fi trebuit să-ți dau toate orele când am avut șansa / Te iau la fiecare petrecere pentru că tot ce voiai să faci era să dansezi‟. Miley îi răspunde în piesa „Flowers‟: „Pot să ies să dansez / Și mă pot ține de mână / Da, mă pot iubi mai bine decât tine”. „Pot să dansez” se referă și la un moment pe covorul roșu, când Liam i-a făcut observație în privința gesturilor din timpul unui interviu.

Artista nu numai că a ridiculizat piesa lui Liam, dar a şi filmat videoclipul piesei în casa în care fostul ei partener a înşelat-o de nu mai puţin de 14 ori. Potrivit Glamour.com, rețelele sociale sunt pline de comentarii despre faptul că Hemsworth a înșelat-o pe Cyrus acolo. De unde au venit aceste zvonuri? Un utilizator Tweeter, Pop Tingz, a postat următparele chiar în ziua lansării piesei lui Cyrus: „Casa în care a fost înregistrat videoclipul pentru „Flowers” al lui Miley Cyrus a fost folosită anterior de Liam Hemsworth pentru a o înșela pe Miley cu mai mult de 14 femei în timp ce erau căsătoriți.” Tweet-ul viral al lui Pop Tingz a acumulat 48 de mii de aprecieri, dar afirmația nu a fost confirmată.


Nu este singura ei melodie scrisă pentru el

Cântecul „Flowers” a lui Miley Cyrus nu este singurul scris despre fostul ei partener, Liam Hemsworth. În „Malibu‟, „The Most‟, „Slide Away‟, „Wrecking Ball‟, „Drive‟ vorbeşte despre diverse etape ale relaţiei lor.

„Wrecking Ball‟ a fost lansat în 2013 și s-a crezut întotdeauna că este despre despărțirea ei de Liam. Cuplul și-a anulat logodna și, în septembrie a aceluiași an, ea a anunţat ruptura logodnei şi pe rețelele de socializare. La Festivalul de Muzică iHeartRadio, Miley a cântat această melodie, la scurt timp după despărțire.

Te-ar mai putea interesa: Azi sunt mari vedete, dar au copilărit la ţară. Miley Cyrus: „Cred că de aceea îmi place atât de mult să nu port haine‟

O altă melodie de despărțire este „Drive”. A scris-o în timp ce lucra de Ziua Îndrăgostiților. „Din punct de vedere emoțional, a fost o perioadă foarte grea. Este vorba despre nevoia de a părăsi pe cineva, fără să vrei cu adevărat să te rupi complet de relație. Este un moment în care vrei să pleci, dar nu poți. Este și despre a merge mai departe”, și-a amintit ea în interviul din 2013, conform Capitalfm.com.

Incendiul la care face referire în melodie, comparat cu finalul relaţiei lor

Fanii artistei se așteaptă să audă mai multe despre despărțirea lor pe viitorul ei album, „Endless Summer Vacation‟. Mulţi s-au apucat deja să disece noua piesă. De pildă, versurile din deschidere s-ar putea referi la aşa-numitul Woolsey Fire din anul 2018, incendiul în care casa lor a luat foc.

Incendiul dramatic a curprins mai multe case din Malibu, inclusiv casa lui Miley Cyrus în care locuia cu Liam Hemsworth, în noiembrie 2018. Chiar înainte de divorțul ei de Liam, cântăreața a vândut proprietatea, dar a înregistrat o pierdere de aproximativ 800.000 de dolari în timpul tranzacției imobiliare.

Vezi și: Zile mai ghinioniste decât marţi, 13. Accidente aviatice, incendii şi mii de morţi

Artista face referiri la trauma suferită atunci: „Am fost buni, am fost de aur, un vis care nu poate fi vândut, am avut dreptate până nu am mai fost, am construit o casă și am văzut-o cum arde‟.

Într-un interviu oferit atunci, pe care îl menţionează Hellomagazine.com, Miley spunea: „Sunt unul dintre cei norocoși. Animalele mele și LOVE OF MY LIFE sunt în siguranță și asta este tot ce contează acum‟.

Casa cuplului a fost complet distrusă de incendiu. La acea dată, Liam a împărtășit urmăritorilor săi de pe Twitter o imagine cu ceea ce a mai rămas din căminul pe care-l avea cu Miley Cyrus: „Au fost câteva zile sfâșietoare. Acesta este ceea ce a mai rămas din casa mea: dragoste (Love). Mulți din Malibu și zonele învecinate din California și-au pierdut casele și inima mea este alături de toţi cei care care au fost afectaţi de aceste incendii‟, a scris el.

FOTO: ShutterstockRecente

Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg