Lora, în doliu. Mama cântăreţei a murit după o lungă suferinţă:”Ai plecat cu jumătate din inima mea!”

26 ianuarie 2020   Viață de vedetă

Lora trece prin momente dificile. La doar câteva săptămâni de când a anunţat că se retrage de pe reţelele sociale, aceasta a fost îngenuncheată de durere, întrucât mama ei a murit.

Mama Lorei a murit, după ce ani la rând a luptat cu cancerul la sân. În anul 2014, mama artistei a suferit o operaţie la nivelul sânilor la Spitalul Universitar Fatih, din Istanbul. În timpul operaţiei i-a fost amputat sânul stâng.

Lora, anunţul care i-a îngrijorat pe fanii ei: "Gândurile voastre bune să se îndrepte către familia mea"

«Cine are părinţi, pe pământ nu în gând/ Mai aude şi-n somn ochii lumii plângând..» Drum lin mamă scumpă..ai plecat cu jumătate din inima mea”, a scris Lora pe reţelele sociale, unde prietenii ei virtuali i-au transmis mesaje de condoleanţe şi de îmbărbătare.

Mama Lorei a fost diagnosticată cu cancer mamar în urmă cu ani de zile. În 2014, ea a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de mastectomie la sânul stâng. De asemenea, femeia a fost operată şi în 2013, la Iaşi, unde a făcut mai multe şedinţe de chimioterapie.

Ce face Lora după ce Adela Popescu a revenit la ”Vorbeşte lumea”! Imaginile i-au surprins pe internauţi

În ultima perioadă, însă, starea ei de sănătate s-a înrăutăţit. Lora, însă, i-a fost aproape în ultimele clipe de viaţă, ea anunţând că va sta departe de reţelele sociale în această perioadă. 

Mai multe