Înainte de a reveni Adela Popescu, cea care i-a ţinut locul a fost Lora. În prezent, artista nu mai are nicio emisiune la Pro TV. Se pare că ea e la mare acum, se relaxează după o vară plină în care a şi prezentat o emisiune TV, dar a şi susţinut concerte.
 
 
În urmă cu câteva lui, surse din PROTV dezvăluiau că Lora e în graţiile şefilor, care vor s-o ţină în continuare pe micul ecran, motiv pentru care ar fi în cărţi pentru următoarele proiecte pe care le pregăteşte trustul din Pache Protopopescu pentru grila de toamnă, anunţă libertatea.ro.
 
 
Ba mai mult, atunci, ea mărturisea că deşi nu e adepta castingurilor  şi are senzaţia că la probe se descurcă mai prost decât când e pusă în faţa faptului împlinit, se gândeşte serios să dea probe pentru rolul de prezentatoare la alte show-uri de la PRO TV.
 
Vara aceasta, Lora s-a bucurat din plin de o vacanţă petrecută la Paris, alături de iubitul ei, Ionuţ Ghenu. Canicula, însă, le-a dat planurile peste cap, întrucât cu greu au făcut faţă temperaturilor de peste 35 de ani.