Mama lui Marcel Toader a aflat de la tv că fiul ei a murit

5 august 2019   Viață de vedetă

Vestea că Marcel Toader a murit la doar 56 de ani a picat ca un trasnet pentru familie şi apropiaţi. Fostul impresar al vedetelor a făcut infarct, iar medicii nu au putut face nimic pentru el. A murit sub ochii unor prieteni la care se afla în vizită.

Şocant este că mama lui Toader a aflat de la televizor că fiul ei a murit. Într-o declaraţie făcută la Antena Stars femeia a mărturisit că  nu a crezut până nu a deschis tv-ul. Îl sunase cu ceva timp înainte ca să se asigure că este bine, aşa cum obişnuia să facă.

„Duminica trecută l-am văzut ultima oară. Şi tocmai voiam să-l sun. Eu sunam numai seara. Mi-am curăţat unghiile şi mi-am zis să îl sun. Şi m-a sunat o nepoată să îmi spună că vorbeşte lumea că a murit Marcel. Eu am zis că mai glumeşte. L-am sunat şi n-a răspuns. Şi am dat drumul la Antena Stars şi am văzut. Ultima oară când am vorbit, mi-a zis că totul era bine şi să nu-i duc grija. Mi-a zis că era obosit că a lucrat la o piscină şi era soare”, a spus mama lui Marcel Toader, pentru Antena Stars.

Prima dintre fostele soţii care a reacţionat a fost Maria Constantin

Cântăreaţa de muzică populară s-a arătat şocată de vestea că fostul ei soţ s-a stins în mod fulgerător. ”Sunt înmărmurită de durere”, a spus Maria Constantin pentru huff.ro.

Marcel Toader a fost căsătorit de şase ori, iar printre femeile pe care le-a iubit se număra Gabriela Cristea şi Anamaria Ferentz.

Citeşte şi: Marcel Toader a murit! Gabriela Cristea, prima reacţie: ”Nu o să merg la înmormântare!”

Marcel Toader va fi înmormântat la Constanţa

„Mâine îl scoate de la autopsie şi îl duce ori la o biserică, ori la o capelă. Şi marţi venim cu el aici, la Constanţa. Îl ducem la Cumpăna. A avut aceeaşi soartă ca tatăl lui”, a mai spus mama lui Marcel Toader, potrivit sursei citate.

Mai multe