Mary-Kate Olsen, și nu Salvarea, a fost sunată când a murit Heath Ledger

4 august 2024   Viață de vedetă

Moartea actorului Heath Ledger, din 2008, a șocat Hollywoodul și întreaga lume. Ce legătură avea Mary-Kate Olsen cu asemenea tragedie?

Actorul din Dark Knight a fost găsit fără suflare, într-un apartament din New York, de către maseuza lui, Diana Wolozin, după care a fost declarat mort. N-avea mai mult de 28 de ani.

Cauza morții premature a vedetei de la Hollywood a fost o combinație de pastile, printre care diazepam, axicodină și hidrocodină.

Cu toate că s-a stabilit încă din start cauza dispariției lui, au rămas, totuși, câteva întrebări fără răspuns privind moartea actorului. Unii cred că a fost vorba despre o sinucidere, iar alții susțin că actrița Mary-Kate Olsen a fost implicată în toată această nenorocire.

Se pare că cei doi actori erau iubiți de trei luni, atunci când tragedia s-a întâmplat. După dispariția lui Ledger, revista People chiar a scris un material despre idila dintre cele două vedete.

„Ieșeau împreună, din când în când, în oraș, dar niciunul dintre ei nu voia să aibă cu celălalt o relație exclusivă”, a dezvăluit o sursă pentru publicația sus menționată. Mai mult, s-a zvonit că apartamentul unde a murit Keith Ledger era al iubitei sale. Dar acest lucru nu s-a confirmat niciodată.

Totuși, ce legătură are vedeta din serialul „Full House” cu moartea îndrăgitului actor? Se pare că, după ce maseaza actorului a intrat în apartament și l-a găsit pe starul hollywoodian prăbușit pe jos, n-a chemat Salvarea, cum ar fi normal, ci pe Mary-Kate. Și nu o dată, ci de trei ori.

Mary-Kate nu s-a grăbit nici ea să sune la Salvare, ci și-a trimis bodyguardul la apartament. Maseuza a chemat Salvarea abia după 30 de minute de când intrase în apartament. Polițiștii ajunși la fața locului au găsit droguri în apartament și apoi au cerut să vorbească cu

Mary-Kate Olsen.

Actrița a refuzat să răspundă întrebărilor polițiștilor fără avocatul ei de față. Multă lume s-a întrebat dacă actrița nu știa cumva de unde făcuse actorul rost de droguri. „Mary-Kate Olsen n-are niciun amestec cu drogurile găsite în casa lui Heath Ledger sau cu corpul lui, ea nu știe de unde le-a obținut el”, stă scris în declarația de presă făcută de avocatul actriței.

Din păcate, asemenea declarații n-au făcut lumină în privința felului în care și-a găsit sfârșitul vedeta de la Hollywood, ci, dimpotrivă, creează o și mai mare confuzie.

foto - Shutterstock

Mai multe