Gwyneth Paltrow a stat în ploaie ca să se curețe spiritual. A funcționat?

Actrița de la Hollywood are tot felul de metode „neortodoxe” pentru a-și detoxifia corpul sau ca să scape de energiile negative ale celor din jur. Statul în ploaie a ajutat?

image

Câștigătoarea Oscarului de 51 de ani a demarat, pe pagina ei de Instagram, „Miercurea Wellness” și cel mai bun mod de-a face asta a fost să iasă în ploaie și să se „curețe” de tot ce nu-i pria.

Vedeta s-a lăsat filmată în timp ce se plimba prin ploaie și lăsa picurii să-i curgă șiroaie pe tot corpul. „Las ploaia să spele toate persoanele, locurile și lucrurile care nu mai sunt potrivite pentru mine”, a scris Gwyneth Paltrow în postarea ei controversată.

Actrița de la Hollywood a declarat că „e timpul pentru o curățare”, având în vedere că va intra, în curând, „cel de-al nouălea” de purificare. În astrologie, al nouălea an este asociat cu creșterea spirituală și cu noile începuturi.

Înainte de-a sta în ploaie pentru purificarea ei spirirtuală, Gwyneth s-a relaxat puțin în saună. „Saună pe ploaie!”, a punctat vedeta postând o imagine cu ea nemachiată și transpirată toată în saună.

Paltrow este deținătoarea brandului Goop, care promovează și comercializează tot felul de produse controversate. De-a lungul anilor în care este o antreprenoare de succes, actrița a fost dată în judecată că a promit clienților ei tot felul de beneficii fizice sau spirituale după achiziționarea produselor ei. Dezamăgiți că n-au avut beneficiile promise, aceștia au intentat proces împotriva Goop sau a proprietarei brandului de wellness.

image

Nu se știe dacă Gwyneth Paltrow a avut vreun beneficiu de pe urma faptului că a stat minute în șir în ploaie, însă ea e convinsă că metodele ei controversate sunt cel mai bun mod de-a duce o viață sănătoasă și fericită.

Gwyneth are o carieră de succes la Hollywood, însă și-a dorit rotunjirea veniturilor cu ajutorul unei afaceri de wellness, care îîi lasă pe mulți cu gura căscată din cauza produselor controversate comercializate și-ale metodelor ei de dotoxifiere... inedite.

foto - Shutterstock



Recente

Halle Berry  foto   Shutterstock jpg
Cardi B  Instagram jpg
Untitled design (9) jpg
Kourtney Kardashian însărcinată  Instagram jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Heather Locklear, Tom Cruise  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 171763271 jpg
Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg