Meghan Markle i-a interzis prinţului Harry să consume alcool sau cafea

3 ianuarie 2019   Viață de vedetă

Meghan Markle s-a asigurat că prima luna din noul an va fi una "seacă" la Palatul Kensington.  Se pare că noul stil de viaţă l-a lăsat pe Harry fără posibilitatea de a bea cafea, ceai sau alcool. 

Potrivit unor surse apropiate cuplului, Meghan Markle i-a interzis soţului să consume aceste băuturi şi l-a încurajat pe prinţul Harry să facă mai mult sport şi să încerce yoga.

"Considerând că a fost un împătimit al băuturilor alcoolice încă din adolescenţă, acesta este chiar un succes", a declarat sursa pentru Sunday Express. 

Schimbările din viaţa lui l-au făcut pe Harry să devină mai relaxat şi mai liniştit.

"Tot ce a făcut Meghan a fost să îi arate că există şi o altă modalitate de a trăi, iar el a primit bine schimbarea. Mănâncă sănătos, face sport şi este mult mai fericit", a mai adăugat sursa.

Ducele de Sussex a fost lăudat în presă pentru că este alături de soţia lui pe perioada sarcinii, preferând să închine un pahar cu apă, la fel ca ea, la o cină de stat.

Meghan Markle i-a schimbat complet stilul de viaţă prinţului Harry. 

Pe când avea 20 de ani, acesta era considerat rebelul Familiei Regale Britanice, după ce a încălcat numeroase reguli. În 2012, acesta a fost fotografiat dezbrăcat într-un hotel din Las Vegas, iar în Croaţia a fost surprins făcând baie într-o piscina îmbrăcat. 

Sursă: mirror.co.uk

Mai multe